De mooiste accessoires van Londen Fashion Week

De internationale modeweken zijn nog in volle gang en dat betekent maar één ding: je vergapen aan de mooiste Spring 2013 collecties, streetstylers en celebrities die de shows bezoeken.

Waar wij geen genoeg van krijgen zijn: accessoires. In Londen was het smullen geblazen met een opvallende trendkleur: neon. De tassen en schoenen waren of felgekleurd of classy zwart. Sneakers hebben we veelal gespot (we bedanken Isabel Marant maar het wordt tijd voor een nieuwe hype), en ook Jeffrey Campbell (studs) doet goede zaken.

Welk accessoire is jouw favoriet?

Credit foto’s: Debbie Wester Styletoday

Debbie Wester

De liefde voor mode en schrijven zat er al vroeg in bij Debbie Wester. Op de redactie bij RTL Boulevard interviewde ze de grote der aarden uit de mode- en lifestylewereld. Daarna schreef ze op freelance basis voor ZOO Magazine, Ilovefake en CODE over mode, art en design. Nu koestert ze een grote liefde voor de online wereld en draait ze haar hand niet om voor boeiende content bij StyleToday, gestoken in een SEO jasje! Haar interesse in wereldwijde entrepreneurs deelt ze op haar site Writtenonskin.nl.

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+