Haartrend 2014: lage paardenstaart

Spotlight-paardenstaart

De paardenstaart hoort lang niet meer alleen thuis in de badkamer of in de sportschool. Vorig jaar spotten we de lage paardenstaart al op de catwalk, en als het aan de grote modehuizen ligt paradeer jij ook deze zomer met een lage staart over straat.

Haarstylist Manfred van kapsalon Haarhemel in Amsterdam: “Dat de klassieke paardenstaart het echt tot catwalkkapsel heeft geschopt, zien we opnieuw bij veel modehuizen terug. Opvallend is dat je ‘m niet hoog, maar juist heel laag in de nek draagt. Een goed voorbeeld zijn de paardenstaarten die we zien bij Lanvin, Stella McCartney en Valentino.”

Nonchalant
Lanvin en McCartney kiezen voor nonchalantere paardenstaart met een zijscheiding. De look oogt speels door de lossere plukken een de zijkant en het volume bovenop.

Klassiek en elegant
Een klassieke en elegante variant van de paardenstaart spotten we onder meer bij DKNY en Valentino. Het haar is strak in een zijscheiding getrokken en de staart is heel glad gemaakt.

Bekijk de gallery voor inspiratie!

 Beeld: Imaxtree

Debbie Wester

De liefde voor mode en schrijven zat er al vroeg in bij Debbie Wester. Op de redactie bij RTL Boulevard interviewde ze de grote der aarden uit de mode- en lifestylewereld. Daarna schreef ze op freelance basis voor ZOO Magazine, Ilovefake en CODE over mode, art en design. Nu koestert ze een grote liefde voor de online wereld en draait ze haar hand niet om voor boeiende content bij StyleToday, gestoken in een SEO jasje! Haar interesse in wereldwijde entrepreneurs deelt ze op haar site Writtenonskin.nl.

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+