Haartrend zomer 2014: wet look

Wet look kapsel 02

Deze zomer moet je het volgende onthouden: easy going is het codewoord. Denk hierbij niet alleen aan steil haar en beachy vlechten, maar ook aan de wet look.

En die is ook nog eens simpel te creëren. Hoe? Ga samen met je vriend voor de spiegel staan, gebruik eventueel zijn haargel en kam je pony naar achteren. Et voilà: your hair looks wet!

Wet look op de catwalk

De wet look zagen we voor deze zomer op de catwalk bij onder andere Gucci, Just Cavalli en 3.1 Philip Lim. Voor de stoere look van het Italiaanse modehuis Gucci creëer je volume bij de wortels door middel van tegen kammen, en kam je de rest van je haar naar achteren. Spray je haar met haarlak en een zon protector.

Vind je deze haarstijl te slick? Maak ‘m net als 3.1 Philip Lim meer rommelig en vrouwelijk met knot en natural make-up.

Wet look Gucci

Bekijk de gallery voor meer wet look inspiratie:

Beeld: Imaxtree

Debbie Wester

De liefde voor mode en schrijven zat er al vroeg in bij Debbie Wester. Op de redactie bij RTL Boulevard interviewde ze de grote der aarden uit de mode- en lifestylewereld. Daarna schreef ze op freelance basis voor ZOO Magazine, Ilovefake en CODE over mode, art en design. Nu koestert ze een grote liefde voor de online wereld en draait ze haar hand niet om voor boeiende content bij StyleToday, gestoken in een SEO jasje! Haar interesse in wereldwijde entrepreneurs deelt ze op haar site Writtenonskin.nl.

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+