Hair

Trend voor mensen met lef: de buzz cut

Voor veel vrouwen klinkt het afscheren van hun haar als een nachtmerrie, maar de buzz cut lijkt toch echt één van de grootste trends van het seizoen te worden.

Zo maak je heatless krullen met brood

Ben jij een broodliefhebber? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Want naast dat je het kunt eten, kun je nu ook je haar met brood krullen. Wij geven je de ins and outs over de broodrollers.

Haartrend: gewafeld haar

We weten inmiddels allemaal wel dat zelfs de meest onwaarschijnlijke trends een keiharde comeback kunnen maken. Nu ook gewafeld haar.

Haartrend: Tiger eye hair

Tiger eye hair is de haarkleur die momenteel bejubeld wordt als ‘dé haarkleurtrend die Instagram overneemt’.

8 Tips om statisch haar te voorkomen

Buiten wordt het kouder en binnen gaat de verwarming aan, dat betekent: statisch haar. Ook zo’n last van? Met deze tips in de toekomst niet meer!

Krullen, stijl, opgestoken, gevlochten, kort of lang haar? Op Styletoday vind je alle informatie die je nodig hebt om met een goed kapsel voor de dag te komen. Je leest hier alles over de laatste trends op het gebied van haar en kapsels. Hoe dragen de sterren het en hoe pas je dat toe bij je zelf? Kies je voor ombre in je bruine lokken? Of toch voor een highlight in je blonde haar? Vlecht je het in een visgraat of ga je voor de hoge staart? Lees al onze tips en tricks!