How to: nonchalante visgraatvlecht

visgraat

Vlechten zijn hot! In de zomer biedt een vlecht een goede uitkomst tegen het warme weer, maar ook in de winter is een vlecht een goede oplossing tegen regen en sneeuw. Een bad hair day zit er niet in met deze mooie visgraatvlecht. Met deze How to van Lauren Conrad kunnen zelfs de slechtste vlechters een vissengraat maken.

Zo maak je een nonchalante visgraatvlecht

Benodigdheden: rubberen elastiek, elastiek en een schaar

Stap 1: Bind je haar vast in een staart aan de zijkant met een rubberen elastiekje. Dit maakt het vlechten makkelijker.

Stap 2: Verdeel je staart in twee delen. Neem een klein plukje van het eerste deel en voeg het bij het tweede deel. Neem een pluk van het tweede deel en voeg dit weer bij het eerste deel. Je ziet de vissengraat al langzaam ontstaan.

Stap 3: Herhaal dit proces tot het eind van je haar. Bind je vissengraat vast met een elastiekje. Door het rubberen elastiekje los te knippen, ontstaat een losse vissengraat. Trek de vissengraat met je vingers voorzichtig iets losser voor een nonchalant effect.

Is dit te ingewikkeld om te volgen? Bekijk dan het filmpje van Lauren Conrad!


 

Lees ook: Welke paardenstaart past bij jouw gezicht? 

Julie

Julie is 23 jaar en woonachtig in de mooiste stad achter de duinen, Den Haag. Ze is een echte social nerd en verzorgt dan ook alle social mediaberichten van StyleToday. Naast een passie voor online marketing is ze dol op lekker eten, mode, gezelligheid, en ze heeft een lichte beautyverslaving. Met meer dan 80 lippenstiften, 120 nagellakjes en alle NAKED pallets puilt haar beautystash inmiddels uit. Het liefst reist Julie de hele wereld rond, maar hé er moet ook gewerkt worden. Daarom schrijft ze maar al te graag artikelen over de leukste hotspots van de wereld. Haar favoriete quote: “Life is a story, make yours the bestseller.”

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+