12 x ultrakorte kapsels á la Gisele Bündchen

Screen Shot 2014-07-03 at 11.00.29

Topmodel Gisele Bündchen heeft afscheid genomen van haar volle blonde bos haar. In de nieuwe champagne voor het Franse modehuis Balenciaga is de Brazilian beauty met een ultrakort kapsel te zien.

Op haar Instagram deelde Gisele al  de nodige zwart-wit foto’s en nu is haar opgeschoren kapsel echt een feit. Designer Alexander Wang: “Dit is hoe ik Gisele voor Balenciaga zie: sterk, krachtig, mysterieus en compromisloos.” Amen!

Coco Rocha, Rihanna en nog andere celebs gingen haar al voor met een scheerapparaat maar lieten een zijkant nog lang. Gisele doet het een stuk drastischer. Kort haar staat voor pittig, stoer, sexy en origineel.

We like! Bekijk de gallery voor haar inspiratie. Hot or not?

 

Beeld: Getty Images/ Pinterest

Debbie Wester

De liefde voor mode en schrijven zat er al vroeg in bij Debbie Wester. Op de redactie bij RTL Boulevard interviewde ze de grote der aarden uit de mode- en lifestylewereld. Daarna schreef ze op freelance basis voor ZOO Magazine, Ilovefake en CODE over mode, art en design. Nu koestert ze een grote liefde voor de online wereld en draait ze haar hand niet om voor boeiende content bij StyleToday, gestoken in een SEO jasje! Haar interesse in wereldwijde entrepreneurs deelt ze op haar site Writtenonskin.nl.

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+