Fashion

What to Wear: 22 februari

We breken de week in een lekker stoer outfitje! Hoe leuk is dit zalmkleurige gebreide vest? Draag ‘m met een baggy jeans en bijpassende sneakers.

What to Wear: 21 februari

Vandaag gaan we voor een Bretons streepje, wij houden ervan! Draag ‘m met een baggy jeans, donkerblauw vest en een paar frisse sneakers.

What to Wear: 20 februari

Nieuwe week, nieuwe kansen! En hoe kunnen we de week nu beter beginnen dan in een mega on-trend puffer jacket?! Wij zijn er dol op.

What to Wear: 19 februari

Happy sunday! Op zondag mag er best rustig aan gedaan worden, en dáárom hebben we deze fijne en comfortabele look voor jullie samengesteld.

What to Wear: 18 februari

Cheers to the freakin’ weekend! Op zoek naar een stijlvolle party outfit? Kies dan voor een comfy en sexy item zoals de jumpsuit!

What to Wear: 17 februari

Vandaag kiezen we voor lekker sportief! Een comfy hoodie, leren jasje en een paar Nikes eronder en je bent klaar om te gaan. Fijne vrijdag allemaal!

What to Wear: 16 februari

Lammy coats, wij zijn er dol op! Vandaag combineren we deze winterse jas met een grijze jeans en gave laarsjes met slangenprint. Fijne donderdag!

What to Wear: 15 februari

Dit keer breken we de week in dit casual chic outfitje. Een knitted vest, wit blousje, leren broek en boots: alle ingrediënten voor een geslaagde look!

Op Styletoday lees je alles over de laatste mode trends, catwalkhows, streetstyles en fashionweeks. Wij vertalen high fashion trends door naar betaalbare looks en outfits die perfect bij jouw stijl (en figuur?) passen. Ieder modeseizoen weer de nieuwste herfst/winter collecties tot de lente/zomer musthaves. We informeren je over diverse merken en shops, van Primark tot aan de internationale catwalk brands. Daarnaast toont Styletoday je dagelijks een What To Wear en helpt je daarmee met het maken van je outfit keuze. Kom alles te weten over de laatste mode musthaves en hot fashionitems.