Fashion

What to wear: 18 januari

Vandaag wordt het koud, zeg maar gerust heel koud. Maar ach, wat maakt het uit als we ons favoriete leopard bontje weer uit de kast kunnen trekken?!

What to wear: 16 januari

Laten we de week eens stylish beginnen in een stoer en toch vrouwelijk outfitje. Een gestreepte trui en het schipperspetje; een match made in heaven!

Blogger of the week: Emitaz

Emitaz verovert met haar looks en goed gevoel voor stijl dagelijks de harten van al haar volgers op Instagram. Benieuwd naar haar outfits? Read on!

What to wear: 15 januari

Happy sunday! Vandaag genieten we nog lekker van ons laatste dagje vrij en dat doen we in een comfy noch stijlvolle flared pants.

What to wear: 14 januari

Een dagje shoppen of een lunch met vriendlief, deze outfit is er perfect voor. Met een knappe jeans en enkellaarsjes zit je nooit fout.

What to wear: 12 januari

Een mom jeans, cut-out ankle boots en een turtleneck.. Een outfit om vrolijk van te worden. Classy, maar toch ook met een stoere twist.

What to wear: 11 januari

Een sweater dress met overknee boots, een gouden combinatie als je het ons vraagt. We nemen het er nog maar even van tijdens deze winterdagen.

Trend: let’s get floral

Het weer buiten mag dan wel niet om aan te zien zijn, we fleuren de boel maar al te graag op met een vrolijke look. Hoe? Met bloemen, natuurlijk!

Op Styletoday lees je alles over de laatste mode trends, catwalkhows, streetstyles en fashionweeks. Wij vertalen high fashion trends door naar betaalbare looks en outfits die perfect bij jouw stijl (en figuur?) passen. Ieder modeseizoen weer de nieuwste herfst/winter collecties tot de lente/zomer musthaves. We informeren je over diverse merken en shops, van Primark tot aan de internationale catwalk brands. Daarnaast toont Styletoday je dagelijks een What To Wear en helpt je daarmee met het maken van je outfit keuze. Kom alles te weten over de laatste mode musthaves en hot fashionitems.