Fashion

What to Wear: 30 maart

Vandaag kiezen we voor deze gestreepte top met jeans. Blazer eroverheen, sandalen met hoge hak aan je voeten én vergeet je zonnebril niet!

What to Wear: 28 maart

A little bit of denim never hurt nobody, en met die quote in ons achterhoofd hullen we ons in dit jasje, zwarte broek en frisse stappers.

What to Wear: 27 maart

We beginnen deze gloednieuwe week met deze fijne look; geschikt voor een dagje werken maar ook zéker voor een casual gelegenheid.

What to Wear: 26 maart

Vandaag gaan we voor chic. What about deze trenchcoat? Combineer ‘m met een witte blouse, een paar laarsjes en maak de look af met een mooie hoed.

What to Wear: 25 maart

Feestje op de planning vanavond? Wij zorgen alvast voor een dosis inspiratie met deze look. Chic, stijlvol maar vooral party proof.

What to Wear: 23 maart

Sun is shining, the weather is sweet! Vandaag hullen we ons in een voorjaarsoutfit: off-shoulder blouse, Levis jeans en frisse sneakers.

What to Wear: 22 maart

Today’s look? We kiezen voor dit te gekke suède jasje met franjes, een skinny jeans en een paar mooie loafers om de look chique touch te geven.

What to Wear: 21 maart

De trenchcoat: modeklassieker van het éérste uur! Vandaag combineren we deze jas met een simpele jeans, een plain blouse en een paar sneakers.

Op Styletoday lees je alles over de laatste mode trends, catwalkhows, streetstyles en fashionweeks. Wij vertalen high fashion trends door naar betaalbare looks en outfits die perfect bij jouw stijl (en figuur?) passen. Ieder modeseizoen weer de nieuwste herfst/winter collecties tot de lente/zomer musthaves. We informeren je over diverse merken en shops, van Primark tot aan de internationale catwalk brands. Daarnaast toont Styletoday je dagelijks een What To Wear en helpt je daarmee met het maken van je outfit keuze. Kom alles te weten over de laatste mode musthaves en hot fashionitems.