Copy the look: Sienna Miller

Sienna Miller, die jarenlang een knipperlichtrelatie had met Jude Law, probeert haar privéleven zo veel mogelijk uit de spotlights te houden. Zo bevestigde ze haar zwangerschap nooit zelf en gaan er al lange tijd onbevestigde verhalen dat zij en haar 26-jarige Britse lover verloofd zijn.

Drie maanden geleden beviel de Britse schone van dochtertje Marlow en sindsdien verschijnt ze weer in het openbaar om haar nieuwste film Girl te promoten. Was haar stijl voorheen heel edgy en rock & roll à la Kate Moss, nu kiest ze voor een meer sophisticated look met een print broek, vest en blouse, très casual chic.

Wat vind jij van haar look, te casual voor een event of niet?


Beeld: Getty Images

Debbie Wester

De liefde voor mode en schrijven zat er al vroeg in bij Debbie Wester. Op de redactie bij RTL Boulevard interviewde ze de grote der aarden uit de mode- en lifestylewereld. Daarna schreef ze op freelance basis voor ZOO Magazine, Ilovefake en CODE over mode, art en design. Nu koestert ze een grote liefde voor de online wereld en draait ze haar hand niet om voor boeiende content bij StyleToday, gestoken in een SEO jasje! Haar interesse in wereldwijde entrepreneurs deelt ze op haar site Writtenonskin.nl.

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+