Verleidingstips van Victoria’s Secret Angels

Ooit werd gezegd: ‘Verleiden is pure wiskunde’…Kan zijn,  maar een romantisch diner thuis, spontaan de nieuwste Louboutins in je kast vinden  of gewoon de juiste woorden op het juiste moment uitspreken doet ook wonderen, mits gemeend natuurlijk.

 

 

Ook Victoria’s Secret Angels Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel beamen dit. Ter promotie van de nieuwste Very Sexy Seduction beha geven de Angels prijs hoe je hen het beste kunt verleiden, en vooral ook: hoe niet. Watch and learn..

Debbie Wester

De liefde voor mode en schrijven zat er al vroeg in bij Debbie Wester. Op de redactie bij RTL Boulevard interviewde ze de grote der aarden uit de mode- en lifestylewereld. Daarna schreef ze op freelance basis voor ZOO Magazine, Ilovefake en CODE over mode, art en design. Nu koestert ze een grote liefde voor de online wereld en draait ze haar hand niet om voor boeiende content bij StyleToday, gestoken in een SEO jasje! Haar interesse in wereldwijde entrepreneurs deelt ze op haar site Writtenonskin.nl.

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+