Dé stylingtips voor je figuur!

Pinterest is hot en een grote bron van inspiratie. Ook de curvy fashionista’s delen hun looks en outfits maar wat graag. Laat je inspireren door hun stylingtips!

 

 

Deze plus-size lady heeft dé trend van dit seizoen helemaal in de smiezen, de crop top. Perfect om je mooie taille te accentueren. Zorg voor een goed zittende jeans die net iets hoger qua model is. Accentueer je waist door een knoop te leggen in je blouse. Beautiful denim lady!

 

Super vrouwelijk en sexy deze fifties girl. Door de strik in de top verlegt ze het accent naar haar borsten in plaats van naar haar heupen. We love!

 

Dé trend dit seizoen? De peplum, oftewel: het schortje. Niet voor curvy fashionista’s? Zeker wel. Zorg voor een nauwsluitende top en zorg ervoor dat het schortje nét over dat deel van je lichaam valt dat je wilt coveren.

 

 

Dierenprints ordinair? Wel als je ze ‘verkeerd’ draagt of combineert, inbetweenie of niet. Deze stijlvolle lady heeft de perfecte jurk voor haar figuur uitgekozen. Accent in haar taille en mooi rondom haar borsten. Verder geen poeha qua accessoires. Een paar killer heels eronder en it’s hello sweety!

Source: kiyonna.com via Carole on Pinterest

Debbie Wester

De liefde voor mode en schrijven zat er al vroeg in bij Debbie Wester. Op de redactie bij RTL Boulevard interviewde ze de grote der aarden uit de mode- en lifestylewereld. Daarna schreef ze op freelance basis voor ZOO Magazine, Ilovefake en CODE over mode, art en design. Nu koestert ze een grote liefde voor de online wereld en draait ze haar hand niet om voor boeiende content bij StyleToday, gestoken in een SEO jasje! Haar interesse in wereldwijde entrepreneurs deelt ze op haar site Writtenonskin.nl.

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+