What to Wear

WTW10febuit

What to wear: 10 februari

Het setje van vandaag combineert de trendkleuren grijs en zachtroze. Kies vandaag voor overknee boots en een button front skirt. Enjoy!

WTW7febuitgelicht

What to wear: 7 februari

Ga vandaag voor een nette look en draag een blazer. Wil je het een edgy vibe geven, combineer het dan met deze ripped skinny jeans van River Island.

WTW05febuit

What to Wear: 5 februari

De look van vandaag bestaat uit de meest populaire items van de Swipe & Shop by Fashionchick app. Kies voor een laidback en stoere look.

WTW3febuit

What to wear: 4 februari

Wie zegt dat een simpele outfit meteen saai moet zijn? Wij in ieder geval niet! De outfit van vandaag is een typische every day look.

wtw1febuit03

What to Wear: 2 februari

Metallic items zijn helemaal terug van weggeweest. De kleur maakt zelfs een casual outfit helemaal af. Wij combineren het graag met grijs en zacht roze.

uitgelicht-WTW2601

What to Wear: 26 januari

Combineer vandaag een on-trend lederen rokje met een klassieke witte blouse en gooi daaroverheen een fijne trui met een kek ruitjesmotief.

wtw19januitgel

What to Wear: 19 januari

Ga voor een edgy en chique outfit door stijlen met elkaar te mixen. Combineer de bodysuit met een ripped jeans en je bent good to go!

wtw18januitgel

What to Wear: 18 januari

Het is maandag en wij kiezen vandaag voor stoere outfit. Ook in 2016 is het bomberjack nog key dus deze mag zeker niet ontbreken in je kast! C

Je dagelijkse dosis inspiratie voor je outfit, afgestemd op het weer en de allerlaatste modetrends. De moderedactie van StyleToday stelt dagelijks een nieuwe outfit samen. Elke avond ontvang je een nieuwe outfitsuggestie, 1 klik verwijderd van de beste webshops. Handig!