What to Wear

WTW29apruit

What to Wear: 29 april

FriYAY! We hebben weer een fijne kantooroutfit voor je samengesteld. Vandaag mag je de sneakers laten staan, want we gaan voor chic.

WTW28apruit

What to Wear: 28 april

Na al dat slechte weer kunnen we wel een zomers gevoel gebruiken. Nu werkt het weer niet mee, dus nemen we het in eigen handen.

WTW27apruit

What to Wear: 27 april

Natuurlijk kiezen we voor lekker veel oranje, want vandaag is dé dag dat je het ongegeneerd kunt mixen en matchen. Fijne Koningsdag!

WTW21apruit

What to Wear: 21 april

Vandaag zetten we weer de flared jeans centraal. Dit keer kiezen we voor een denim variant en stylen dit op een nonchalante manier.

WTW20apruit

What to Wear: 20 april

Wist je dat je het tuinjurkje ook heel goed op een stoere manier kunt dragen? De edgy look creëer je al heel snel met behulp van paar items.

WTW19apruit

What to Wear: 19 april

Het minirokje heeft een vrouwelijke uitstraling en dit willen we graag behouden. Dit doen we door het te combineren met lichte items.

WTW15apruit

What to Wear: 15 april

Yes! Het duurde even maar we hebben weer een door Swipe & Shop samengestelde outfit voor je klaar staan. Vandaag gaan ze voor casual.

WTW03apruit

What to Wear: 13 april

Momenteel is het helaas nog te koud om met blote benen naar je werk te gaan, maar de overknee boots zijn de ideale oplossing.

Je dagelijkse dosis inspiratie voor je outfit, afgestemd op het weer en de allerlaatste modetrends. De moderedactie van StyleToday stelt dagelijks een nieuwe outfit samen. Elke avond ontvang je een nieuwe outfitsuggestie, 1 klik verwijderd van de beste webshops. Handig!