What to Wear

WTW26juliuit

What to Wear: 26 juli

Ga je het liefst voor een nonchalante uitstraling tijdens kantooruren? Dan is de outfit van vandaag zeker iets voor jou.

WTW20juliuit

What to Wear: 20 juli

Beach please… De temperatuur bereikt vandaag een hoogtepunt en dat betekent dat we vandaag wel naar het strand móeten.

WTW19juliut

What to Wear: 19 juli

Today we’re living a bikini kinda life. Het zomerse weertje begint dan toch eindelijk te komen en daar maken we optimaal gebruik van.

WTW18juliuit

What to Wear: 17 juli

Vakantietijd! Ben je zo lucky dat je aankomende tijd het vliegtuig instapt? Dan hebben we vandaag een fijne outfit voor je in petto.

WTW15juliuit

What to Wear: 15 juli

Patch me up, please. Deze look laat zien dat een boyfriend jeans met patches ook heel tof staat in een monochrome outfit.

WTW08juliuit

What to Wear: 8 juli

Vandaag gaan we voor een chique maar toch zomerse look. Dat je ook binnen deze style een short kunt dragen, bewijst deze look maar weer.

WTW06juliuit

What to Wear: 6 juli

Het spijkerjurkje is terug! We spotten het item al meerdere malen bij de grote bloggers en it-girls en nu mogen ook wij eraan geloven.

WTW04juliuit

What to Wear: 4 juli

De clutch geeft een leuke knipoog aan de look van vandaag. Ook met het horloge van Zinzi steel je de show. All eyes on you!

Je dagelijkse dosis inspiratie voor je outfit, afgestemd op het weer en de allerlaatste modetrends. De moderedactie van StyleToday stelt dagelijks een nieuwe outfit samen. Elke avond ontvang je een nieuwe outfitsuggestie, 1 klik verwijderd van de beste webshops. Handig!