Tips voor zachte lippen

lips-3

Iedereen heeft wel eens last van droge lippen. Vooral in de herfst en winter worden lippen gauw ruw en droog door de kou en grote temperatuurverschillen tussen binnen en buiten.

Gelukkig zijn er maatregelen die je kunt treffen zodat je lippen het hele jaar door zacht en glad blijven.

Wij geven tips voor perfecte gladde zachte lippen.

Tip 1
Borstel na het tanden poetsen je lippen met je tandenborstel. Hiermee verwijder je dode huidcellen en het zorgt er voor dat ze een natuurlijk roze kleur krijgen. Geen lippenstift meer nodig!

Tip 2
Scrub één keer in de week met een lipscrub. Dit is heel eenvoudig zelf te maken met een mengelmoesje van bruine suiker en olijfolie. Smeer je lippen er mee in, afspoelen en je voelt gelijk het resultaat van gladde lippen. De suiker verwijdert dode huidcellen en de olie zorgt dat de lippen vocht vasthouden voor een rimpelvrije huid. Lees hier meer over het zelf maken van scrubs.

Tip 3
Koop een lipbalm waarin de volgende ingrediënten zitten:

- SPF – dit zorgt dat je lippen beschermd zijn tegen de zon.
- Vitamine E – brengt de vochtbalans op peil.
- Dexpanthenol – houdt vocht vast en voorkomt uitdroging. Dit ingrediënt stimuleert de hervorming van huidcellen.

Kiss kiss, jouw lippen zien er weer helemaal verzorgt uit!

 

 lips 4

Julie

Julie is 23 jaar en woonachtig in de mooiste stad achter de duinen, Den Haag. Ze is een echte social nerd en verzorgt dan ook alle social mediaberichten van StyleToday. Naast een passie voor online marketing is ze dol op lekker eten, mode, gezelligheid, en ze heeft een lichte beautyverslaving. Met meer dan 80 lippenstiften, 120 nagellakjes en alle NAKED pallets puilt haar beautystash inmiddels uit. Het liefst reist Julie de hele wereld rond, maar hé er moet ook gewerkt worden. Daarom schrijft ze maar al te graag artikelen over de leukste hotspots van de wereld. Haar favoriete quote: “Life is a story, make yours the bestseller.”

DELEN VIA:

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • Google+