Kids

8 x kleuterhumor op z’n best

De 8 dingen waar je kinderen om lachen. Ook al is de humor van kids meestal een groot mysterie voor de mommy’s, het is erg belangrijk dat ze vaak lachen.

3 x gezonde popcorn-snacks!

Tijdens een spannende film of gezellig op tafel tijdens een spelletjesavond. Either way: kids houden van popcorn! Wij geven je 3 healthy opties!

Baking with the kids

Mommy’s en kinderen houden van snoepen en lekker eten! En wat is er nou leuker om te snoepen en het ook nog eens zélf maken; twee vliegen in één klap!

Kids Lookbook: Christmas

Ben je met de feestdagen in het vizier op zoek naar inspiratie voor leuke kleding voor je kids? Dan heb je geluk, want wij hebben een kids lookbook voor je!

Interieurtip: wereldkaart aan de muur

Ben je op zoek naar inspiratie voor de slaapkamer van je kids? Wat dacht je van een wereldkaart aan de muur als eyecatcher? Wij zochten de leukste uit!

Coole muren voor je mini-me!

Hoe geef je een coole nieuwe dimensie aan de kamer van je kind? Juist! Voorzie de muren van een leuke sticker, behang of hang iets op aan de muur!

Do It Yourself: Een tipi maken

Een tipi tent zie je overal en is een echte musthave! Maar hoe maak je nou zo’n tipi tent? Wij geven de tips and tricks.

6 x meisjeskapsels met vlechten

Ben je ook zo dol op vlechten? Mooi! Want wij hebben namelijk de 7 leukste meisjeskapsels met vlechten en vlecht haar inspiratie voor je op een rij gezet.

Mommy: gezonde fruittraktaties

Traktaties maken voor je kind als afscheid of verjaardag eist toch meer creativiteit dan je zou verwachten. Uiteraard moet het gezond zijn!

Feestkapsels voor je kleine meisje

Heb je nog geen idee wat je met je kleine meid haar haar gaat doen tijdens de feestdagen? Doe hier een dosis inspiratie op en zie hoe je feestkapsels maakt.

Kids over Kerst

Wat vinden kids eigenlijk van Kerst? Bekijk hier een superleuk filmpje van KidsToday waar in kleine kids het hebben over Kerst. Een glimlach gegarandeerd!