Win 10x suprisepakket t.w.v. €25,00 van Studfabriek

Iedereen heeft wel een kledingstuk in haar kast hangen wat nieuw leven nodig heeft. De oplossing hiervoor is: STUDS! Ze zijn momenteel erg hot en je ziet ze overal. Styletoday mag nu in samenwerking met Studfabriek 10 surprisepakketten met studs & spikes in allerlei verschillende vormen en maten weggeven!

 

Op tassen, schoenen, shirts en jassen. Overal passen wel studs op en jij kunt nu dus je eigen kleding costomizen. Pimp bijvoorbeeld de kraag van je bloesje met ronde studs, je spijkerjasje met spikes en je tas met skulls. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een unieke smartphone case maken met studs! Laat je creativiteit lekker de vrije loop.

Studfabriek heeft studs in alle vormen en maten en zijn al verkrijgbaar vanaf €3,95! Cheap dus én gemakkelijk besteld. Ze leveren in Nederland en België. Like ook de Facebook pagina van Studfabriek waar je nog meer kans maakt om leuke studs te winnen en inspirerende foto’s te vinden zijn.

Niet gewonnen? Wanneer je zelf iets besteld bij Studfabriek krijg je 10% korting bij vermelding van kortingscode: styletoday10.

Wij hebben alvast een leuke outfit voor jullie samengesteld om ideëën op te doen voor het costomizen. Zet bijvoorbeeld een paar spikes op de schouders van je blouse, piramide studs op de broekzakken van je jeans, studs van sterren op een jasje en ronde studs op de zijkant van je sneakers om een uniek paar te creëeren.

Helaas, meedoen is niet meer mogelijk. Deze actie is verlopen!

DELEN VIA: