Win 3x Roeckl handschoenen t.w.v. €110,-

Nu de zomer officieel voorbij is en de herfst haar intrede doet moeten we helaas ook weer de nodige maatregelen treffen wanneer we de deur uitstappen. Het zal niet lang meer duren voor we verkleumd op onze fiets met bevroren handjes vooruit proberen te komen. Daarom mag Styletoday nu 3x een paar handschoenen van het merk Roeckl weggeven t.w.v. €110,-!

 

De collectie herfst/winter 2012/13 van Roeckl is als een Russisch wintersprookje, geïnspireerd door het indrukwekkende, uitgestrekte Russische landschap en de imposante Russische metropolen. Ga mee op reis door het winterse Rusland met de trans-Siberische spoorlijn: de toendra met zijn poolvossen en rendieren, de naaldbossen van de taiga komen terug in de zachte natuurtinten van de collectie. Elementen van de Basiliuskathedraal met zijn bontgekleurde koepels en het Kremlin met de fonkelende robijnrode stenen op de daken worden weerspiegeld in de warme, rijke rode en gouden tinten en de verfijnde materialen.

De handschoenen zijn gemaakt van zacht suède met warm lamsvel en grof breiwerk in prachtige melangetinten en fascinerende kleurverlopen. Wij mogen de kleuren zwart, rood en mocca weggeven.

Winnen?
Om kans te maken op een van de drie handschoenen van Roeckl vul je onderaan dit artikel je gegevens in. Vergeet niet je voorkeur voor kleur in te vullen. Winnaars ontvangen na drie weken automatisch bericht.

Helaas, meedoen is niet meer mogelijk. Deze actie is verlopen!

DELEN VIA: