Deze camera features van Android ken je vast nog niet

Vandaag de dag is mijn mobiele telefoon mijn allerbeste vriend en delen we lief en leed met elkaar. Je kunt wel stellen: ik kan niet zonder. Het fijnste aan een Android telefoon vind ik dat je ‘m helemaal in kunt stellen zoals jezelf wilt. Ander font op je toestel? Check. Foto’s maken tijdens het filmen? Dat kan. Een heel ander thema installeren zodat alles er anders uitziet? No problem.

Conclusie: er kan heel veel, maar je hebt waarschijnlijk geen idee hoe. En ik weet zeker dat je niet de enige bent, met jou nog vele anderen (including me). Om deze onwetendheid de wereld uit te helpen, heeft Samsung een platform opgericht waarin de rijkdom van het besturingssysteem Android wordt uitgelegd: Android & You. Door verschillende how-to’s laten ze zien hoe het gebruik van een Samsung telefoon je leven een stuk makkelijker maakt. Handig, toch?!

#1: Een 360 graden foto

Wist je bijvoorbeeld dat je een 360 graden foto kunt maken met een app van Android? En het werkt nog poepie simpel ook! #1: Open je camera. #2: Druk op Stand. #3: Selecteer de virtuele opname. #4: Druk op de camera-knop. #5: Draai met je telefoon rond het voorwerp terwijl je deze in het midden van het kader houdt. Et voilà: de foto is gemaakt. Zo makkelijk kan het zijn!

#2: De perfecte selfie

Nog zo’n handige tip van Android & You! Je kunt de flitser aanzetten tijdens het maken van een #selfie. Wanneer je dit instelt, licht het scherm op zodra je de foto maakt. Zo zet je deze handige feature aan: #1: Open je camera. #2: Druk op de selfie-stand. #3: Druk op het flits-icoon. #4: Selecteer on. Hallo perfecte selfie!

#3: Slow motion film

Altijd al een slow motion video willen opnemen? Ik wel, niet wetende dat dit gewoon met mijn Samsung kan. #1: Open je camera. #2: Druk op Stand. #3: Druk op Slow motion. #4: Druk op het opname-icoon. De slow motion film is gemaakt. Easy does it!

Nog meer fijne tips? Abonneer je op Android & You om op de hoogte te blijven.