#Daretotry: Puur genot met een Luchtdruk Vibrator

luchtdruk vibrator

Wij vrouwen weten wel wat lekker is, maar om dit genot tot een hoger niveau te brengen hebben we af en toe een beetje hulp nodig. Extra stimulans is de sleutel tot seksueel succes en gelukkig weten wij dankzij Willie dat we deze wens kunnen vervullen met een luchtdruk vibrator. We horen je denken… Wat voor vibrator!? Wij leggen het met liefde en lust graag voor je uit!

Dankzij de luchtdruk vibrator van Willie ben jij de beste in bed

Onder de vibrators is de luchtdruk vibrator er echt eentje van de topklasse. Dit soort vibrators werken niet met standaard trillingen en vibratiepatronen, zoals je wellicht gewend bent van je favoriete speeltje. Dankzij de vacuümtechniek zorgen deze vibrators voor het meest intense genot. Lang leven de clitoris!

Hoe werkt de vibrator?

Plaats het zuigmondje van de vibrator op de clitoris en de luchtdruk stimulatie doet zijn werk.  Luchtdruk vibrators zijn er van diverse merken en in verschillende prijscategorieën. WomanizerLelo & Satisfyer zijn alle drie topmerken die deze unieke vibrators in hun assortiment hebben. Mocht je vragen hebben over de vibrators, dan ben je bij de klantenservice van Willie aan het juiste adres. Geen enkele vraag is te gek! Tip: de Womanizer Pro is STYLETODAY’s favoriet!

Shop de producten voor puur genot!

Womanizer Pro
WILLIE
€189,00 179,00

Satisfyer Pro 2
WILLIE
59,95 29,95

Womanizer
WILLIE
€189,00

Rianne S
WILLIE
€29,95

Willie Toys
WILLIE
59,95 29,95

Willie dobbelstenen
WILLIE
€14,95 9,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop

LEES OOK:

5x tips voor een heet voorspel
Wilde seks: 5 dingen die geprobeerd moet hebben
10x awkward situaties in bed