Deze schoenentrend wil je niet missen

Spring is in the air! En dat kan natuurlijk maar een dingen betekenen: je neemt afscheid van je wintergarderobe (tot volgend jaar!) en je kunt niet wachten om het nieuwe seizoen in te luiden met items die helemaal passen binnen de allernieuwste lentetrends. En dat zijn er een hoop kan ik je vertellen. Ik kijk mijn ogen uit en word o-zo hebberig!

Iets waar mijn modehart echt sneller van gaat kloppen zijn van schoenen. Ik heb een zwak voor mooi schoeisel en geef daar dan ook met gemak mijn hele salaris aan uit (iets waar vriendlief minder blij mee is). Oeps! Ook dit lenteseizoen zijn er weer heel wat schoenen die ik rechtstreeks op mijn wensenlijstje zet. Kan een vrouw ooit genoeg schoenen hebben? Wat mij betreft niet! Mijn credo is: shoe shopping is always a good idea. 

Omoda is het met mij eens en heeft weer een collectie voor je klaarstaan waar je U tegen zegt. Loafers, enkellaarsjes, sneakers, sandalen; het ene paar is nog knapper dan het andere. Verwacht vooral veel schoenen in aardetinten die makkelijk te combineren zijn. Ok genoeg, it’s time to shop.

New season, new shoes

Guess
OMODA
€139,95

Michael Kors
OMODA
€129,95

Bronx
OMODA
€99,95

OMODA
OMODA
€79,95

Kendall & Kylie
OMODA
€179,95

Liu Jo
OMODA
€179,95

Shop verder in de Styletoday shop.

Beeld: Omoda