Deze gadget is de perfecte work-out partner

Joe, mag ik even jullie aandacht? Er is namelijk een gadget op de markt die je een handje helpt bij het lozen van die overtollige kilo’s. Ja, echt! Huawei heeft een smartwatch en geloof me: dat ding heeft functies waar je U tegen zegt. Je gaat er spontaan harder van trainen. Hebben!

Run girl run

Als fanatieke hardloper word ik heel gelukkig van een horloge als de Huawei Watch 2. Met een simpele touch mag jij je meteen in het zweet werken. Je kunt gaan rennen (of fietsen) terwijl je gemotiveerd wordt door een persoonlijke real-time coach. De route wordt via GPS voor je uitgestippeld zodat je telefoon niet mee hoeft. Ik zeg: perfect voor vrouwen zoals ik, die niet altijd ruimte hebben voor een grote (en zware!) smartphone. Ook wordt je afstand, snelheid en hartslag heel nauwkeurig gemeten.

Sporten zonder muziek, klinkt in mijn oren als mission impossible. Echt, ik kan niet hardlopen zonder fijne beats. En ik gok dat ik niet de enige ben. Maar dat is met het horloge van Huawei geen enkel probleem. Met de Watch 2 kun je namelijk offline muziek luisteren dus dat betekent dat je nooit zonder muziek hoeft te sporten. Hell yes!

Styletoday goes NYC – captured by Huawei

Model Tanja Kok is haar grote droom aan het najagen: ze probeert het nog één keer te maken als model in New York City. Zal het haar lukken om voet aan de grond te krijgen? In een serie van acht afleveringen volgen we haar op de voet en krijgt Tanja tips en tricks van allerlei pro’s; bekende fotomodellen, de trainer van de Victoria’s Secret models en verschillende fotografen. Het leuke en bijzondere aan deze serie is dat alles wordt gefilmd met de nieuwste smartphone van Huawei, de P10. Ben je klaar voor de vierde aflevering?

Abonneer je op het YouTube-kanaal van STYLETODAY en mis geen aflevering!