STYLETODAY test: de Philips Lumea Prestige

It’s summertime! En je weet wat dat betekent, hè? Die ellenlange ontharingssessies zijn weer onderdeel van je dagelijkse beauty-routine. Niet leuk, maar wel hartstikke nodig. Ik grijp nog altijd naar het ouderwetse scheermes, maar anno 2017 zijn er natuurlijk heel wat alternatieven om een gladde zomer tegemoet te gaan. Neem bijvoorbeeld de Philips Lumea Prestige. Dit is de meest effectieve IPL-oplossing die de teruggroei van haartjes (lichaam, gezicht, bikinilijn en oksels) voorkomt. Klinkt briljant, maar werkt het?

Onder de loep

Ongeveer twee maanden geleden werd mij gevraagd of ik de Philips Lumea Prestige wilde testen. Zo nieuwsgierig als ik ben, zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. Kom maar op, dacht ik! Toen eenmaal mijn eerste behandeling gepland stond, was ik best een beetje ‘bang’ om het apparaat daadwerkelijk te gaan gebruiken. Ik kende immers niemand die ervaring had met de Philips Lumea Prestige… Die onzekerheid verdween snel toen ik de app had geïnstalleerd. De Philips Lumea IPL-app is de ultieme ontharingspartner en biedt stapsgewijs begeleiding en gepersonaliseerde behandelplannen. Zo houdt het bij welke behandelingen je hebt uitgevoerd en wordt er automatisch een volgende sessie ingepland. Ook staat er precies in hoe het werkt.

De Philips Lumea Prestige beschikt over een innovatieve IPL-technologie die met behulp van zachte lichtpulsen de haarwortels in een rustfase brengt en vervolgens nieuwe haargroei tegengaat. Ik heb mijn oksels onder handen genomen, maar het apparaat is ook geschikt voor benen, bikinilijn, gezicht, armen en buik. Er zitten verschillende opzetstukjes bij, zodat elk deel even smooth wordt.

Ik heb nu vijf behandelingen achter de rug. De behandeling is vrijwel pijnloos en het apparaat is super eenvoudig en snel te gebruiken. Ook is het veilig; de Philips Lumea Prestige is ontwikkeld door dermatologen speciaal voor thuisgebruik. Het apparaat flitst alleen als er huidcontact is. En dan nu de hamvraag: zal ik de Philips Lumea Prestige aanraden? Ja! Mijn haargroei bij mijn oksels is een stuk minder, ook blijven de haartjes langer weg.

Recap

  • Goed alternatief voor het scheermes. Het is de meest effectieve IPL-oplossing die de teruggroei van haartjes voorkomt.
  • Eens per acht weken behandelen. Als je eenmaal haarvrij bent, wil je dat natuurlijk zo houden. En dat doe je door eens per acht weken een behandeling uit te voeren.
  • Het is veilig. De Philips Lumea Prestige is ontwikkeld door dermatologen speciaal voor thuisgebruik.
  • Zo goed als pijnloos. Af en toe voel je wat warmte, that’s all.
  • Scheren mag. Wanneer je nog niet haarvrij bent, kun je gewoon gebruik maken van je oude vertrouwde scheermes.
  • De Philips Lumea IPL-app. Het is de ultieme ontharingspartner.

Overtuigd? Koop hier de Philips Lumea Prestige.