4x Hair & Care Musthaves voor dit seizoen!

Gelukkig nieuw haar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen, hebben wij 4 tips & tricks voor jou op een rijtje gezet. Alles voor een nieuwe look!

#1 Nieuwe Koleston Perfect: Professionele Haarkleuring

Je haar kleuren doe je voortaan met de nieuwe KOLESTON PERFECT. Dit merk is het eerste en enige professionele merk met twee bijzondere technologieën: Pure Balance TechnologyTM en ME+TM. Twee technologieën die bewezen levendige kleuren leveren en kleuring na kleuring minder schadelijk zijn voor het haar. Bovendien wordt het risico op het ontwikkelen van een nieuwe haarkleurallergie verminderd. Win-win!

De Pure Balance TechnologyTM is een gepatenteerde technologie die de vorming van vrije radicalen tijdens de kleuring minimaliseert door onzuiverheden, zoals metalen, in het haar te deactiveren. Vrije radicalen zijn tijdens de kleuring van invloed op de kleursamenstelling en zijn een belangrijke veroorzaker van schade aan het haar. Pure Balance TechnologyTM zorgt voor pure gebalanceerde kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans en beduidend minder haarbeschadiging*, kleuring na kleuring.

De ME+TM technologie vormt een wetenschappelijke doorbraak die is ontwikkeld ter vervanging van de extreme haarkleurmoleculen PPD en PTD. De kans op het ontwikkelen van een nieuwe allergie tegen haarkleuringen wordt tot wel 60 keer verminderd**. Laat je verassen door het uitgebreid kleurassortiment en kijk voor een salon bij jou in de buurt op Wella.

*Versus vorige Koleston Perfect. Van toepassing op Koleston Perfect met Pure Balance technologie.

**Voor mensen die niet allergisch zijn op haarkleurproducten.

Ook al is het risico op het ontwikkelen van een allergie verminderd, er bestaat nog steeds een kans op een allergische reactie die ernstig kan zijn. Voer altijd een allergietest uit 48 uur voorafgaand aan elke kleuring. Volg strikt de veiligheidsinstructies op.  Kleur het haar niet, indien de klant in het verleden ooit een allergische reactie heeft gehad op haarkleurmiddelen. ME+ is beschikbaar in bepaalde nuances van het merk Koleston Perfect, zoals Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Special Blonde en Deep Browns.

#2 “Shake it till you make it” met Eleven Australia

Uniek in zijn soort! I Want Body Volume Spray combineert volume poeder en zout spray en maakt je haar van wortel tot punt dikker en voller. Deze unieke mix is het must-have styling product voor dun haar en voor iedereen die een extra volume boost wil.

Gebruiksaanwijzing: goed schudden voor gebruik om het poeder en de spray te mengen. Deze spray is te gebruiken op handdoek droog en droog haar.
Styling tip: een kleine hoeveelheid is voldoende! Bouw in kleine doseringen op.

In Nederland wordt Eleven Australia verkocht via de professionele kapsalons. De verkooppunten staan vermeld op de website.

#3 Naar de kapper bij Hairapp

Hairapp staat voor het leveren van kwaliteit voor een eerlijke prijs. Hierdoor hoef je niet langer thuis je haar te verven, maar kan je genieten van een behandeling waarbij je lekker verwend wordt.  Kleuren hoeft niet duur te zijn. Bij HairApp betaal je de vaste prijs van €14,50* ongeacht de lengte of dikte van je haar.  De goed geschoolde kappers zijn op de hoogte van de huidige trends en nieuwste knip- en kleurtechnieken.

HairApp werkt met professionele kappersproducten zoals L’oréal en Kérastase. Ze kleuren met het topmerk L’oréal, waarvan alle producten en de mooiste kleuren volledig ammonia-vrij zijn. Dit is beter voor je haar in verschillende opzichten. Je haar gaat er niet van stinken, droogt niet uit en de kwaliteit van je haar blijft langer mooi. Toe aan een knip en kleurbeurt? Vind hier een salon in de buurt!

#4 Professionele haarproducten bij Haarcentrum.nl

Haarcentrum.nl is een online winkel gespecialiseerd in de beste haarproducten. Ze hebben een breed aanbod in producten voor haarverzorging, haarstyling, haarkleuring en haargroei. Daarnaast bieden ze veel informatie over haarproblemen.

Divers aanbod van haarproducten

Bij Haarcentrum.nl kun je de gehele inhoud van je badkamerkast bestellen. Zij bieden alleen de beste haarproducten die met zorg zijn uitgekozen. Zo is het aanbod van producten in haarverzorging erg divers, met onder andere anti-roos shampoo, leave-in conditioner en haarolie. Daarnaast kun je ook bij hen terecht voor de dagelijkse producten in haarstyling. Ze hebben niet alleen gel en haarlak in het assortiment, maar bieden ook wax en mousse aan. Je kunt al deze haarproducten kopen bij Haarcentrum.nl.

Ben je uitgekeken op je huidige haarkleur of wil je de kleur juist mooi houden? Ze hebben een breed aanbod aan producten in haarkleuring, met onder andere natuurlijke haarverf, haarverf voor mannen en kleurspoeling. Het kan gebeuren dat je last hebt van haaruitval en daardoor de haargroei wilt stimuleren. Op Haarcentrum.nl worden er een aantal haarbehandelingen aangeboden die de haargroei zullen versnellen.

Informatie over haarproblemen

Veel mensen hebben last van haarproblemen, of het nu gaat om vet of dun haar. Op Haarcentrum.nl kun je hiervoor niet alleen haarproducten bestellen, maar ook informatie verkrijgen. Je kunt je kennis over haren wassen eens opfrissen, lezen over hoe je jouw haarkleur verwijdert en leren over beschadigd haar. Haarcentrum.nl gelooft in persoonlijke service en geven een 100% tevreden klant garantie. Het team gelooft erin dat je niet alleen tijdens je aankoop, maar ook daarna alle assistentie krijgt die je verlangt.

LEES OOK:

Dit zijn dé haarkleur trends voor het najaar
6x makkelijke haarstijlen zodat jij twee dagen een perfect kapsel hebt
Je haar slecht geknipt? 5x tips om de schade te beperken