8 Tips voor de leukste moederdagverrassingen

De tweede zondag van mei komt steeds dichterbij en dat betekent dat het bijna Moederdag is. Op Moederdag willen we onze moeders nét een beetje extra aandacht geven. We bedanken haar voor alles wat ze doet en zetten haar in het zonnetje om haar te laten weten dat we haar zo ontzettend waarderen. Je hoeft natuurlijk niet per se je eigen moeder te bedanken. Je kunt ook je moeders moeder in het zonnetje zetten, de moeder van je allerbeste vriendin of misschien een andere powervrouw die voor jou veel betekent en ook als een moeder voor jou is. In ieder geval staat deze bijzondere zondag volledig in het teken van die ene bijzondere vrouw in jouw leven.

Hoe je haar bedankt, is natuurlijk heel persoonlijk en dat is misschien ook wel het leukste aan Moederdag. Jij kent je moeder als geen ander en weet precies met welk gebaar je haar ontzettend blij kunt maken. Heb jij nog geen idee of kun je wel een duwtje in de goede richting gebruiken? Greetz to the rescue! Wij zetten de liefste, leukste en meest unieke moederdagverrassingen van Greetz voor je op een rijtje!

#1 Ballon

Een van de meest unieke moederdagverrassingen is misschien wel een mooie heliumballon met een persoonlijke boodschap. Zie jij je moeder niet op Moederdag? Dan is een ballon ook super leuk om te versturen! Hij wordt namelijk bezorgd als pakket, zodat hij zwevend tevoorschijn komt wanneer je moeder de doos opent.

#2 Taart en gebak

Zit jij meer in de richting van een lekker cadeautje te denken? Wat dacht je van een overheerlijke brownietaart in de vorm van een hart, liefdevolle donuts of een doosje rode red velvet macarons? De lekkerste moederdagtaarten- en gebakjes vind je hier!

#3 Wijn

Is de vrouw die jij wilt verrassen een echte wijnliefhebster? We snappen dat een gewone fles wijn geven niet zo leuk is. Gelukkig kun je hier je wijnfles persoonlijk en uniek maken door je eigen label te ontwerpen! Bovendien kun je kiezen uit meer van 25 verschillende wijnverrassingen.

#4 Mok

Naast alleen maar lieve en lekkere verrassingen, vind je bij Greetz ook moederdagcadeaus waar je moeder daadwerkelijk wat aan heeft. Zo kun je een unieke en persoonlijke mok ontwerpen door er een foto en/of lief berichtje op te laten drukken.

#5 Bloemen

Volgens mij kun je iedere vrouw blij maken met een prachtige bos bloemen. Hier kies je uit de mooiste boeketten die je in verschillende groottes kunt bestellen. Maak je bloemenverrassing uniek en persoonlijk door een lieve kaart met (of zonder) foto toe te voegen.

#6 Beauty

Net als met bloemen, zit je altijd goed met een verrassing waarvan je lekker gaat ruiken. Volgens mij wordt iedere vrouw vrolijk van bijvoorbeeld een heerlijke doucheschuim van Rituals of een geschenkset met de lekkerste doucheproducten van Kneipp. Je kunt kiezen uit verschillende varianten van de fijnste doucheproducten van verschillende merken.

#7 Fotokaart

Persoonlijk, on a budget en iets waar je jouw moeder heel blij mee maakt: een unieke fotokaart. Vertroetel haar met een mooie kaart waar je een foto en/of lief berichtje opzet. Bestel jouw kaart van te voren zodat hij op tijd in je moeders brievenbus aankomt.

#8 Chocolade

Laat het chocoladehart van je moeder smelten door haar te verrassen met een doosje Merci, een heerlijk chocoladehart, chocolade gevuld met praline of stuur brievenbuschocolade op. Ook deze eetbare verrassingen maak je uniek met een persoonlijke foto of lieve tekst.

Beeld: Getty Images