Beautytips: In 4 stappen een gehydrateerde huid

Er gaat niets boven een gezonde en stralende huid. Rituals presenteert met trots de nieuwe natuurlijke huidverzorgingslijn The Ritual of Namasté. En ik ben één van de gelukkigen die de producten uit de hydrate lijn mocht testen. De producten bevatten een actief complex met hyaluronzuur en Indiase roos, dat de vochtbalans van de huid herstelt voor een intens gehydrateerde en soepele huid. Antioxidanten op basis van natuurlijke planten beschermen de huid tegen negatieve invloeden van het milieu. Klinkt veelbelovend, nietwaar? Ook handig: er zijn refills van de dag- en nachtcrème beschikbaar.

The Ritual of Namasté

#1 Hydrating serum

Ik zweer bij een goed serum. Het voedt de huid door de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen. Het resultaat is een stralende en gezond uitziende huid. En dat is precies wat we willen, niet? Masseer het serum met ronddraaiende beweging zachtjes in op een schone huid, voordat je de dag- of nachtcrème aanbrengt.

#2 Hydrating gel cream

Na het aanbrengen van een serum, ga ik nog even door met smeren. Voor stap 2 pak ik de hydrating gel cream van Rituals. Door de ingrediënten, hyalyronzuur en Indiase roos, is mijn huid de hele dag gehydrateerd én voelt het heerlijk zacht aan.

#3 Hydrating ampoule boosters

Dit product is zonder te overdrijven echt fantastisch. Het is te gebruiken als 7-daagse kuur voor de hydratatie van de huid. Het geeft je huid een hydratatie boost vanjewelste, wat gelijk voor een zachter en frisser gevoel zorgt. Gebruik voor optimaal resultaat als 7-daagse behandeling en breng naderhand nog een serum of nachtcrème aan.

#4 Hydrating overnight cream

Last but definitely not least gebruik ik de hydrating overnight cream van Rituals. Hier pak ik echt even mijn momentje van rust en is het me-time. Na het sporten (en flink zweten) stap ik onder de douche en begint mijn skincare ritueel: ik begin met het grondig reinigen en smeer vervolgens een serum en goede laag nachtcrème op. De hydrating overnight cream van Rituals is een intensief hydraterende nachtcrème, en helpt de huid gedurende de nacht te voeden en te herstellen. Je wordt wakker met een gladde, gekalmeerde huid en de vochtbalans is volledig hersteld. Is dat fijn of is dat fijn? Masseer de nachtcrème met ronddraaiende bewegingen zachtjes in op een schone huid. Bij voorkeur aanbrengen na gebruik van een serum.

Enfin: Ik ben enthousiast over de producten van huidverzorgingslijn The Ritual of Namasté. Mijn huid ziet er gezond uit en ik straal van binnen én buiten.

Ook nieuwsgierig geworden? Je koopt de producten hier.