Boost je huid bij de hannah XPerience

Heb jij altijd al willen weten wat voor huid je hebt, waar je zwakke en sterke punten zich op je huid zich bevinden en welke producten het beste aansluiten bij de conditie van je huid? Dan ben je bij hannah huidcoach en haar Xperience aan het juiste adres. Ik (Vivian) heb op het moment een onrustige huid en onderging een fijne behandeling in het mooie Voorthuizen. Benieuwd naar mijn bevindingen en wat je kunt verwachten van de Xperience? Lees dan snel verder want ik vertel je alle ins & outs!

Ten eerste wauw, wat een mooie locatie heeft hannah huidcoach in Voorthuizen. Bij aankomst kom je binnen in een landelijk huis, waar je meteen ondergedompeld wordt in hannah huidcoach sferen. Zo kom je mooie foto’s tegen van de Nederlandse Missverkiezingen en kun je tijdens het wachten al veel inlezen over hannah huidcoach. Ik besluit dit niet te doen en me te laten verrassen door mijn huidcoach.

Samen met hannah huidcoach aan de slag!

We starten met een “Meet & Treat”, want ik ben nog nooit bij hannah huidcoach geweest. In dit gesprek vertel je over je eventuele klachten rondom je huid, je eetgewoontes, eventuele ziekten en je geschiedenis van je huid. Heb je bijvoorbeeld altijd een gave huid gehad, of heb je hormonaal last van oneffenheden. Ze vragen het raak! Zo weet de huidcoach je huid beter te analyseren en je bijvoorbeeld het advies te geven dat je meer moet smeren voor zowel de conditie van je huid als voor de zon. Wist je bijvoorbeeld dat je ook altijd een SPF nodig hebt in de winter!?

Na dit gesprek, waar de huidcoach al een goed idee heeft over welke producten je gebruikt en wat je gewoonten zijn worden er drie foto’s gemaakt in een lichtbak. Een van voor, een van je linker gezichtshelft en een van de rechter kant. Hallo confronterend, want je gezicht koos make-up loos in het vele licht ontwijken we liever… Toch is het essentieel dat deze foto gemaakt wordt. Zo laat de huidcoach je goed zien aan de hand van de foto’s waar je probleemzones zitten op dit moment, hoe je poriën eruitzien, hoeveel pigment je hebt en hoe de zon je huid al heeft aangetast. Voor mensen met sproetjes is dat laatste iets minder goed te zien. Ik vond dit al een hele experience en ik had nog geeneens plek genomen in de schoonheidsstoel.

Door naar de behandelkamer, waar het echte werk plaatsvindt. De salon zelf heeft een fijne sfeer. Alles is lekker wit en clean, er staat een rustgevend muziekje op en je neemt plaats in een lekkere warme stoel, waar je als een baby wordt ingepakt in handdoekjes en dekens. Een hygiënisch mutsje voor je haren op en we kunnen door met de volgende analyse. Dit vond ik ook heel interessant en leerzaam. De huidcoach start zodra je comfortabel in de stoel ligt namelijk met een huidmeting. Met verschillende apparaatjes wordt je huid ‘gemeten’. Waar is je huid droger? Waar is je huid gevoeliger? Waar is je huid vetter? Hoe zijn de vochtwaardes van je huid? Het wordt allemaal gemeten en aan de hand van de metingen weet de huidcoach precies welke behandeling het beste is voor je huid. Zoals ik al aangaf is mijn huid op het moment erg onrustig en om die reden besluit de huidcoach in overleg met mij een extra behandeling uit te voeren.

De huid wordt eerst goed gereinigd met een Cleansing Oil en Sensitive Skin Lotion. Deze producten reinigen de huid goed en zorgen dat de producten daarna beter zijn werk doen. Dan start ze met een huidreiniging, waar alle oneffenheden uitbundig worden bekeken, verwijderd en aangepakt. Af en toe even op de tanden bijten, maar wel heel prettig om daarna al verschil te merken met een gladdere huid als resultaat.  Ik ben haar dankbaar voor de extra tijd die ze aan mijn huid besteedt. hannah huidcoach zet dan ook echt jouw huid op nummer één en wil jou de beste behandeling geven die nodig is voor de huid.

hannah Xperience

Na de huidreiniging wordt mijn huid gehydrateerd en gevoed met een Vitamin Complex. Dit is een spray en voelt verkoelend. Ook wordt de Cleansing Clay op mijn huid aangebracht. Deze clay hard niet uit zoals je misschien gewend bent van een klei masker, maar blijft soepel op de huid en ontgift, kalmeert en zuivert waar nodig. Je voelt de clay een klein beetje tintelen, maar dit is volgens de huidcoach de bedoeling en hoort bij de werking.

Last but not least eindigen we de behandeling met een fijne bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huid verbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage! Zo viel ik bijna in slaap en wist ik mij eindelijk weer eens echt te ontspannen.

Helemaal zen stap je vervolgens uit de stoel en wordt er goed besproken hoe je de hannah Huidproducten die je meekrijgt vervolgens zelf goed kunt gebruiken voor het langste en beste effect. Mij werd aangeraden zeker nog een keer terug te komen, om de conditie van de huid te verbeteren en mij daardoor zekerder te voelen rondom mijn huidproblemen. Ik kan het iedereen aanraden om een keer zo’n Xperience te ervaren. Naast dat het mega goed is voor je huid, is het namelijk ook ontzettend leerzaam! Zelf zo’n hannah Xperience beleven? Vind hier alle informatie.

LEES OOK:

Dit is de beste kleur blond bij jouw huid
Make-up tips: 10 jaar jonger in 10 minuten
Puist uitknijpen? Wait a minute!