Dit is het perfecte cadeau voor iedere vrouw!

Het cadeautjes seizoen is officieel geopend! Zo leuk om een bijpassend cadeau te geven aan je beste vriendin, je moeder of zus. Toch kan dit soms een hele opgave zijn, vooral als je bijvoorbeeld een cadeau aan je schoonmoeder wilt geven, die je nog niet zo goed kent. Wat is toch het perfecte cadeau voor iedere vrouw? STYLETODAY helpt je graag!

Uiteraard wil je dat ieder cadeau een glimlach tovert op het gezicht, maar dat is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Wat jij helemaal te gek vindt, hoeft namelijk niet voor iedere vrouw te gelden. Gelukkig vind je bij ICI PARIS XL altijd het perfecte cadeau voor iedere vrouw! Of ze nou een druk leven heeft, moeder is of fanatiek sporter, het perfecte cadeau voor haar score je hier! 

#1 De “Ik heb nooit tijd” vrouw

De vrouw die altijd voor iedereen klaar staat, maar eigenlijk te weinig liefde geeft aan haarzelf. Altijd in de weer met haar kinderen, haar werk en sociale leven. Niets is te gek en jij vraagt je af hoe ze alle ballen in de lucht houdt. Voor haar dagelijkse beauty routine blijft dus maar weinig tijd over. Voor haar is het perfecte cadeau een cadeau waar ze niet te veel aandacht aan hoeft te besteden, maar waarmee ze zichzelf toch in een paar minuten zelfverzekerd en mooi voelt.

#2 De “Tot in de puntjes verzorgd” vrouw

Hoe doet ze dat toch? Er altijd helemaal picture perfect uitzien. Haar lange manen zitten altijd goed, je komt haar nooit tegen zonder make-up en haar kleding is altijd perfect gestyled. De vrouw waar we stiekem een beetje jaloers op zijn. Deze vrouw verrassen is lastig, maar bij het luxe assortiment van ICI PARIS XL ben je aan het juiste adres. Het cadeau is waarschijnlijk iets kostbaarder, maar oh zo fantastisch mooi. Een knaller van een cadeau en je bent klaar. Denk aan een mooie parfum of een luxe verzorgende crème.

#3 De “Sporty Spice” vrouw

Deze knappe en sterke vrouw kom je vrijwel altijd tegen in haar activewear, wanneer ze of onderweg naar de sportschool is of er net vandaan komt. Waarschijnlijk geeft ze om die reden, niet heel veel om make-up. Geef haar liever iets fijns voor onder de douche of bad, of een product om haar lijf goed mee te verzorgen. 

#4 De “Bossbabe” vrouw

Oftewel de vrouw die hard werkt, zorgt voor haar eigen business en een krachtige indruk achterlaat. Ze moet haar hoofd koel houden, maar wil er ook erg graag goed uitzien voor de mensen waarmee ze veel samenwerkt. Stiekem er net iets te sexy uitzien is voor haar geen probleem. Haar doe je dan ook een plezier met de echte klassiekers. Denk aan de fijnste mascara, de perfecte dagcrème of producten om te ontspannen na een drukke werkdag.

ICI PARIS XL geeft je zoveel meer dan het ideale cadeau

Naast het assortiment voor vrouwen ben je hier ook aan het juiste adres voor mannen. Het perfecte cadeau tijdens de feestdagen vind je dus voor hem en haar. Tevens worden de cadeaus prachtig ingepakt en gratis bij jou thuisbezorgd als je het bij ons online bestelt.  Win-win!

Meer cadeau inspiratie opdoen? Duik dan de gift guide van ICI PARIS XL in!