In 5 stappen de perfecte beauty look voor de feestdagen

Yes het is december en dat betekent dat er weer mag uitgepakt worden! Nu hebben we het niet alleen over het uitpakken van cadeautjes, maar ook over het uitpakken van je make-up. Tijdens de feestdagen mag jij gezien worden en hier hoort uiteraard de perfecte nagellak, lippenstift, mascara en highlighter bij. Teveel glitters? In de feestmaand is er nooit sprake van teveel glitters! Geen idee waar je moet beginnen? Wij leggen je in 5 stappen uit hoe jij de perfecte look creëert.

Opmaken als een ware pro, doe je zo! De outfit is al compleet, maar je totale look is pas echt compleet met de juiste make-up. Wij leggen je stap voor stap uit, hoe jij je feestelijke make-up aanbrengt en welke producten perfect zijn. We horen je denken… Maar waar vind ik deze producten dan? Om het easy, peasy te maken hebben wij meteen een fijne shopping toegevoegd, met behulp van ICI PARIS XL. Alles wat je nodig hebt vind je hier!

#1 Start met een goede basis en verzorging

Omdat je wellicht wat meer make-up draagt dan normaal gesproken, is een juiste basis en verzorging erg belangrijk voor je huid. Een goede dagcrème kan je hierbij helpen, maar uiteraard ook een verzorgende foundation om je huid een mooie en egale basis te geven. Last van vermoeide ogen en wallen door alle drukte? Dan raden wij je ook aan een fijne concealer te gebruiken. Deze breng je alleen rondom je ogen aan. En kun je voorzichtig met het topje van je wijsvinger of met behulp van een sponsje of beautyblender aanbrengen. Hello fresh look! 

#2 Contouren met behulp van blush en bronzer

Zie je een beetje bleek en wil je net even wat meer kleur op het gezicht aanbrengen? Dan ben je met een zachte blush en bronzer aan het juiste adres. Tijdens de feestmaanden mag je best een blush en bronzer gebruiken met een glittertje. De blush breng je alleen aan op de appeltjes van je wangen en met de bronzer kun je het gehele gezicht contouren. Vanaf je slaap breng je de bronzer aan tot je wangen en je haargrens rondom je voorhoofd neem je ook mee. Je neus en kin niet vergeten en je ziet er meteen stralender uit. Let er wel op dat je dit subtiel aanbrengt, want anders loop je er wellicht iets ehhh… te oranje bij! Nog meer behoefte aan glans? Dan kun je op het topje van je neus, je jukbeenderen en de bovenkant van je lip nog een highlighter aanbrengen.

 

#3 Sparkling Eyes

Nu komt het echte, echte werk! Het echte uitpakken begint hier met het aanbrengen van een mooie sparkling oogschaduw op de ogen.  Denk aan donkerblauw, goud, en smokey, niets is te gek. Heb jij nog geen mooi oogschaduw pallet in huis? Dan is dit echt iets wat jij jezelf cadeau mag doen. Wil je dat je oogschaduw extra goed blijft zitten? Gebruik dan voordat je de oogschaduw aanbrengt een primer. Breng deze aan op je ooglid even wachten en je kan aan de slag met de oogschaduw. De kleur pakt zo beter op je ogen en blijft beter zitten gedurende de dag. Om extra aandacht te besteden aan de ogen kun je nog een eyeliner toevoegen. Uiteraard de mascara niet vergeten en je ogen knallen!  De mooiste oogschaduw vind je bij ICI PARIS XL. Welke is jouw favoriet?

#4 All about the brows

Hoe voller, hoe beter… Je wenkbrauwen mag je niet vergeten. Heb je van jezelf al volle wenkbrauwen? Lucky you! Dan raden wij aan een fijne wenkbrauw-gel te gebruiken. Mis je hier en daar wat vorm? Dan kun je dit perfect bijtekenen met een wenkbrauwpotlood. Helaas niet gezegend met volle wenkbrauwen? Ga dan aan de slag met een wenkbrauwpoeder of een wenkbrauwkit.

 

#5 Last but not Lips ehh least

Heb jij extreem uitgepakt met je ogen? Kies dan voor een subtiele lipgloss. Heb jij je ogen wat natuurlijker opgemaakt? Dan kun je echt uitpakken met de kleur voor je lippen. Rood is altijd goed, maar ook mogen donker paarse tinten gezien worden dit jaar. Geen zin om heel de tijd je lippenstift bij te moeten werken? Kies dan voor een longlasting variant. Je lippen voller laten lijken? Kies dan voor een lip maximizer of lip plumper. Genoeg kleuren en budgetkeuzes vind je bij ICI PARIS XL!

Creëer jouw look!

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor de feestdagen? Check snel de website van ICI PARIS XL voor de mooiste producten.