Je interieur zat? Verander dan ook heel eenvoudig je bestaande houten vloer!

“Een huis is nooit af!” Ben je tevreden met de keuken, dan wil je spontaan de badkamer ook veranderen… Maar wist je dat ook je vloer een enorme rol speelt als het draait om de sfeer en look en feel? Je vloer kan je huis maken of kraken. Net als een likje verf op de muur is je vloer heel bepalend voor de uitstraling van je huis. Hoppa de vloer er uit zul je wellicht denken? Maar met Bona Inspiration Vloerstyling is dit niet nodig! Zij weten namelijk als geen ander je bestaande vloer te pimpen en in een nieuw jasje te stoppen. Benieuwd? Wij vertellen je alle ins & outs!

Renoveren, niet vervangen!

Zonde om een mooie en kwalitatieve vloer te vervangen voor een nieuwe nietwaar? Dankzij Bona Inspiration Vloerstyling is dit dus niet nodig. Dit nieuwe systeem voor houten vloerstyling laat de bestaande houten vloer uit z’n voegen barsten van schoonheid en karakter. Of je nu een lichtere vloer wilt of toch liever voor een donkere vloer gaat. Bij Bona kies je uit maar liefst vijf verschillende stijlen met een op maat gepaste uitstraling. Tevens ontzie je het milieu. Je hoeft namelijk geen nieuwe vloer te laten leggen, er worden geen chemicaliën gebruikt en door het stofvrij borstelen en schuren behoort de eindschoonmaak tot het verleden. Zo kun jij van je bestaande houten vloer je droomvloer maken!

Met de 17 looks in de 5 stijlen is zowat alles mogelijk

Welke stijl past het beste bij jou?

Nordic Shimmer

Denk aan een pure Scandinavische stijl waar design met natuurlijke materialen een rustige uitstraling geven. Keuze uit vier tijdloze uitstralingen voor jouw houten vloer.

Garden Atmosphere

Bij deze stijl wordt de tuin als inspiratie gezien. Deze natuurlijk plek als inspiratie maakt tevens van jouw vloer een inspiratie. Een mooie vloer waar jouw planten en bloemen in huis goed tot zijn recht komen. Van licht tot donker.

Malibu Dreams

Houd je van een warme en hartelijke Californische stijl? Dan is deze chique, ruimdenkende en rustieke stijl zeker iets voor jou. Invloeden uit het verre oorden, die allemaal tot leven komen in eten, muziek, sport en alles wat het leven mooier maakt. De vloeren zijn stuk voor stuk warm bruin en matchen goed met krijtwit en de kleuren van de Pacific.

Touch of Grace

Deze stijl is elegant, klassiek, maar ook zeker vintage. De vloeren geven je dan ook alles wat je nodig hebt om een echte persoonlijkheid in huis te brengen. Vrolijk en onverwacht ruimtelijk. Je kunt hier geen foute keuzes maken.

New Modern

De naam zegt het al. Deze stijl biedt een exquisiet design gecombineerd met een verantwoorde levensstijl. Dichter bij de kunst dan bij de consumptie. Drie prachtige uitstralingen voor jouw vloer. Stuk voor stuk met een chic karakter en variërend van zuiver hout tot diepzwart.