Voor onder de kerstboom: de perfecte laptop


Kerst brengt natuurlijk een hoop regelwerk met zich mee. Waar ga je heen, wat ga je eten en natuurlijk het belangrijkste: wat ga je geven? Je wilt natuurlijk wel dat diegene er superblij mee is. Heb jij dit jaar ook weer een lootje van iemand die eigenlijk alles al heeft en bijna de hele dag achter haar laptop spendeert? Dan hebben wij een cadeau waar ze ontzettend blij mee zou zijn! Wat zeg ik: ze zou het fantastisch vinden!

De perfecte laptop voor diegene die altijd on the road is

Als je 24/7 met je laptop doorbrengt wil je er natuurlijk ook eentje die lang meegaat en er net zo stijlvol uitziet als jijzelf. De ASUS Zenbook zorgt, zoals het zelf al zegt, voor zen. Rust in je hoofd. Geen stress meer om een lege batterij, trage WIFI en een loodzware tas. Want hoe herkenbaar is dat? Nee, deze laptop is heerlijk dun én licht, heeft een batterij die maar liefst negen uur (!) meegaat en heeft overal supersnelle WIFI. Score! Perfect voor diegene die altijd on the road is en nog op zoek is naar die ene perfecte laptop! Dit wilt toch iedereen onder de boom vinden deze Kerst? En het is nog een plaatje ook, die laptop!

Dus zit jij met je handen in het haar en weet je echt niet wat je voor die vrouw moet kopen die alles al heeft? Met dit cadeautje zit je gegarandeerd goed! Een mooie strik eromheen en klaar. De laptop doet de rest!