Dit kun je allemaal met schoonmaakazijn

Schoonmaken is niet altijd even leuk, wel hoognodig. En het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Er zijn namelijk een aantal handige tips die het boenen een stuk makkelijker maken. Zo is schoonmaakazijn voor zoveel meer dingen nuttig. Gebruik dan wel Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn, want deze heeft een natuurlijke oorsprong, is biologisch afbreekbaar én betaalbaar (word ik blij van). Dit kun je er allemaal mee:

Badkamer en wc

Bijna onvermijdelijk: kalkaanslag in de badkamer en toiletpot. Maar eenvoudig te verhelpen met schoonmaakazijn, wat kalk en vet oplost. Even spuiten, laten intrekken en goed naspoelen met water. Een kind kan de was doen!

Waterkoker en koffiezetapparaat

De waterkoker en het koffiezetapparaat zijn van die huishoudelijke apparaten waar al snel kalkaanslag de kop op steekt. Niet cool! Wederom: schoonmaakazijn to the rescue. Zet de apparaten aan met azijn in plaats van water of koffie. Spoel het vervolgens goed na en je apparaat lijkt weer als nieuw. Check van tevoren wel even of je apparaat tegen schoonmaakazijn kan én gebruik hiervoor wel de Original (zonder parfum) van Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn.

Ramen en spiegels

In een fractie van een seconde maak jij je ramen en spiegels weer blinkend en streeploos schoon met slechts een scheutje schoonmaakazijn én water.

Vuile was

Een bewezen methode om je kleding niet alleen fris te krijgen, maar ook om de kleur ervan te behouden. Met een scheutje in het zeepbakje of in een bolletje tussen het wasgoed, heb je al het gewenste resultaat. En de was wordt nog eens heerlijk zacht ook!

Tuinmeubelen

Hoe staan jouw tuinmeubelen erbij na een lange winter? Waarschijnlijk kunnen ze wel een flinke sopbeurt gebruiken. Vul een emmer met warm water, voeg wat schoonmaakazijn toe en je meubelen zijn in een zucht weer schoon.

Kijk voor meer informatie op www.schoonmaakazijn.nl

Bron: Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn | Beeld: Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn, Getty Images