Onderga een Perzisch Rozenritueel voor ultieme ontspanning

iwr

Heb je altijd al eens in een bad vol met rozenblaadjes willen liggen? Dat is nu mogelijk. Nou, bijna dan! Hoe klinkt een massage met een crème van rozenblaadjes je in de oren? En relaxen in de stoomcabine terwijl je wordt besprenkeld met rozenwater? Heerlijk toch! Als jij hier enthousiast van wordt, dan is een Perzisch Rozenritueel echt iets voor jou.

Perzisch Rozenritueel: hoe gaat het in z’n werk?

Tijdens dit ritueel ontvang je een heerlijk geurende scrub waarmee je je lichaam zelf kan scrubben. Je krijgt hierbij een heerlijke scrubmassage op je rug en armen. Met warm water spoel je de scrub van je lichaam. Vervolgens ontvang je een hydraterende crème pakking op basis van rozenblaadjes. Deze breng je aan op je lichaam en wederom krijg je een fijne, korte massage van de wellness specialist. De stoom in de ruimte zorgt ervoor dat de pakking niet indroogt en goed kan worden opgenomen door de huid. De wellness specialist verdeelt de stoom en warme lucht in de ruimte door middel van een grote waaier tijdens de waaisessie. Binnen de stoomcabine word je besprenkeld met rozenwater. Deze wordt over heel het lichaam en het haar verspreid. Vervolgens word je in de ontvangstruimte uitgenodigd voor een verwarmend rozendrankje. De sessie duurt 45 minuten. Pure ontspanning!

Zwaluwhoeve

In de Zwaluwhoeve is het mogelijk om jezelf te trakteren op dit heerlijke Perzisch Rozenritueel. En van een bezoekje aan de Zwaluwhoeve zal je geen spijt krijgen. Met de heerlijke baden, de enorme wandeltuin en het aangelegde strand staat het resort garant voor een dagje ontspanning. Een hele dag doorbrengen in de Zwaluwhoeve en het Perzisch Rozenritueel ondergaan? Dan kun je gebruik maken van deze mooie aanbieding. Een dagentree + Perzisch Rozenritueel kost geen €49,45 maar slechts €23,50*. Voor een dagentree alleen betaal je geen €34,50 maar slechts €12,50*. Koop je tickets hier.

Elysium

Elysium in Bleiswijk staat bekend om haar sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakesh sauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens. Wist je dat Elysium het meest uitgebreide wellnessresort van Nederland is? Een goede reden om eens een bezoekje te brengen. Ook hier kan je het Perzisch Rozenritueel ondergaan en dat voor een scherp prijsje. Zo kost een dagentree + Perzisch Rozenritueel geen €49,45 maar slechts €26,50* en betaal je voor een dagentree alleen geen €34,50 maar slechts €15,-*. Koop je tickets hier.

Veluwse Bron

Woon je in de buurt van Zwolle? Breng dan eens een bezoekje aan de Veluwse Bron. Dit wellnessresort heeft maar liefst 22 verschillende sauna’s. Je kan zowel binnen als buiten heerlijk ontspannen in verschillende saunacabines. Daarnaast heeft de Veluwse Bron een aantal zeer unieke elementen, namelijk de stoomgrotsauna, de zoutsteenmijnsauna en het tropische strand. De Veluwse Bron bezoeken en het Perzisch Rozenritueel ondergaan? Voor een dagentree + het Rozenritueel betaal je geen €49,45 maar slechts €26,50*. Een dagentree alleen kost in plaats van €34,50 slechts €15,-*. Koop je tickets hier.

* Disclaimer: De actietickets zijn exclusief €0,99 boekingskosten per ticket. De actietickets zijn geldig van 1 mei t/m 30 september 2019 en op basis van beschikbaarheid. De tickets zijn niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen. Je dient vooraf jouw bezoek te reserveren. Op jouw e- ticket staat aangegeven hoe je kan reserveren. Toeslag: Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdag geldt een toeslag van €5,25 p.p. (te voldoen aan het resort). Het dragen van badkleding is verplicht op badkledingdag.

Niet in de buurt?

Woon je niet in de buurt van de Zwaluwhoeve, Elysium of de Veluwse Bron? Ook bij wellnessresorts Thermen Holiday in Schiedam, SpaPuur in Tilburg, SpaWell in Peize en SpaWeesp in Weesp is een mooie aanbieding van kracht. Hier pak je namelijk, net als in bij de andere drie resorts, meer dan 50% korting op je dagentree. Een heerlijk dagje ontspanning hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn!

Let’s shop!

Y.A.S.
HUDSON’S BAY
€ 79,99

Dr. Martens
VAN DEN ASSEM.NL
€ 179,95

O My Bag
BAGSPLAZA
€ 259,00

Rosefield
DE BIJENKORF
€ 99,00

My Jewellery
MY JEWELLERY
€ 14,95

Sisley
ICI PARIS XL
€ 30,76

Bvlgari
ICI PARIS XL
€ 104,59

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop