Deze tassen passen perfect bij jouw fiets

Wij Nederlanders doen het liefst alles op de fiets. Weer of geen weer, met iemand achterop of met een mand, krat of tas vol boodschappen. Hoe meer we kunnen vervoeren op onze fiets hoe beter! Maar toch is dit niet altijd even veilig… De plastic tasjes hebben vast wel een keer je spaken per ongeluk geraakt, met een adrenaline kick als gevolg. Dit is vanaf vandaag met de veilige en stijlvolle fietstassen van Cortina verleden tijd! Benieuwd? Lees dan snel verder.

De fietstassen van Cortina passen precies bij de mooie collectie fietsen! Dit hippe fietsenmerk ontwerpt fietsen met heel veel gevoel voor mode en stijl. Fietsen met ruitjespatroon, denim-details of geïnspireerd op de populaire armytrend – bij Cortina vind je het allemaal.

De tas maakt de fiets!

Zoals je schoenen je outfit maken, doet je tas dit natuurlijk ook en gelukkig heeft Cortina hier aan gedacht. Geen saaie en ouderwetse fietstas waar je vroeger je krantenwijk mee wegbracht voor jou… In tegenstelling zelfs. De tassen van Cortina zijn modieus en matchen goed bij je fiets. Of je nu een sportieve, modieuze of drukke vrouw bent, die haar kinderen voor en achterop meeneemt op de fiets.

De Sportieve vrouw

Voor de sportieve vrouw past een rugzak of handbag goed bij haar dagelijkse behoeften. Hier past vrijwel alles in wat ze nodig heeft, inclusief haar sportkleding als ze voor of na haar werk de sportschool opzoekt, een balletje gaat slaan of alsmaar van hop naar her sjeest.

De modieuze zakenvrouw

Voor de hardwerkende vrouw is een mooie en grote shopper ideaal. Zo kan ze en haar laptop en agenda meenemen, maar ook nog op de terugweg langs de supermarkt om boodschappen te doen. De tas past goed bij haar outfit en niemand heeft door dat ze een fietstas bij haar heeft.

De drukke moeder

Altijd in de weer om de kinderen van A naar B te brengen en het liefst doet ze dit op de fiets. Met deze stijlvolle tas is dat voor haar geen enkel probleem en is er ook nog genoeg ruimte voor de kinderen op de fiets!

Waarom een fietstas van Cortina?

  • De tassen zijn modieus en stijlvol
  • Waterafstotend en dus beschermt de tas je spullen tijdens een harde regenbui
  • Veilig, dankzij het systeem waarbij je de tas veilig op de voordrager van je Cortina fiets bevestigt.
  • Geschikt voor kantoor, boodschappen of een dagje weg
  • Een collectie met maar liefst 14 verschillende modellen
  • Bestaande uit shoppers, rugzakken en handtassen