Show je curves in lentemode

curves

Het is lente! Het perfecte seizoen om je sexy curves te showen in de nieuwste lentemode. Je mag dan best een beetje huid laten zien. Skinny jeans, mini skirts en cropped t-shirts: zo laat je jouw curves er prachtig in uitkomen.

Stijl 1: Casual streetstyle

curves

Skinny jeans zijn ideaal om je curvy shapes te laten zien. De jeans uit de collectie van some,… het streetstyle label voor curvy babes, heeft een speciale wassing en heeft een extra high-waist. Cool in combinatie met een cropped T-shirt voor een extra sexy, curvy shape. Rock those curves!

Stijl 2: Urban power

curves

De nineties camouflageprint is terug van weggeweest. Deze print mixen we dit seizoen met feloranje en nude tinten voor nóg meer urban power. Stoere sneakers eronder maken de look af. Naast deze items heeft some,… nog meer urban fashion musthaves in de collectie. Wat dacht je van een boiler suit? Deze is perfect voor een statement look én geeft je een sexy silhouet dankzij de riem in de taille. Ook onmisbaar: de biker short met een oversized sweater.

curves

 

Stijl 3: Sporty & comfy

curves

Ook als je gaat sporten wil je dat je curves mooi uitkomen in de kleding die je draagt. Keep your squat game strong in sportleggings met een extra brede tailleband voor extra support en mesh details voor ventilatie en een dynamische look. De sportjackets en anoraks van some,… zijn ideaal om warm en fashionable te blijven na het sporten. Get ready for some,… more curve power!

Shop de items!

some,…
SOME,…
€29,99

some,…
SOME,…
€32,99

some,…
SOME,…
€44,99

some,…
SOME,…
€44,99

some,…
SOME,…
€29,99

some,…
SOME,…
€49,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰