Summer ready met deze nieuwe gadget

Thank god, de zomer is in aantocht. Ik ben er hartstikke klaar voor, maar mijn lichaam allesbehalve. Er moet echt nog iets gebeuren, wil ik mij zelfverzekerd voelen in bikini. Gelukkig maken gadgets als de Gear Sport van Samsung het een stuk makkelijker om dat lijf summer ready te krijgen. Want dit horloge helpt je om meer te bewegen, beter te eten en een gezondere levensstijl aan te nemen. En nee, hier hoef je geen diehard sporter voor te zijn. Het horloge ondersteunt juist tijdens het dagelijks leven.

Your only limit is you

Dat klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar hoe maakt de Gear Sport je fit? First things first: om resultaat te boeken, is het van belang om doelen voor je gezondheid en voeding te stellen. Dit doe je via de app op je telefoon. De voortgang wordt vervolgens bijgehouden op het horloge, om je pols. Dit knappe ding houdt namelijk bij hoeveel calorieën je binnenkrijgt én hoeveel calorieën je verbrandt. Ook krijg je tips die je helpen je doelen te bereiken. Kijk, da’s fijn wanneer je liever lui dan moe op de bank ligt.

Zoals niks in het leven, gaat fit worden ook niet vanzelf. You gotta work hard for it! Haal alles uit je work-out met de trainingsapp op je telefoon. Kies uit meer dan zestig (!) oefeningen en het horloge begeleidt je én meet tegelijkertijd je hartslag. Vind ik persoonlijk erg handig! Zwem je graag? Ook dan is het horloge je beste vriend, de Gear Sport is hartstikke waterbestendig (tot 5 meter).

Wat ik heel fijn vind aan de Gear Sport is dat het horloge je niet alleen tijdens het sporten motiveert, maar juist tijdens dagelijkse activiteiten. En dat 24 uur per dag. Geloof me: je komt nergens meer onderuit. Normaal gesproken kan ik op werk echt úren achter elkaar blijven zitten, maar dat laat de Gear Sport niet toe. Zit je te lang op je luie kont? Dan gaat het horloge trillen en moet je even stretchen of in beweging komen. “Coffee, anyone?

Ook tijdens de dagelijkse beweging, zoals een wandeling naar de supermarkt, wordt je gemotiveerd om je doelen te behalen. Teksten als ‘Houd vol’ en ‘Gezond Tempo’ verschijnen op de display. Echt, het is de ultimate work-out partner.

Eerlijk is eerlijk: de Gear Sport had van mij iets vrouwelijker gemogen. Het horloge is best wel grof, en dat had net wat fijner en eleganter gekund. De verschillende bandjes en wijzerplaten zijn daarentegen wel weer een pluspunt. Zo verander je de look van het horloge in een handomdraai.

Benieuwd geworden? Je koopt de Gear Sport hier.