Venus Legacy: dé 2 in 1 oplossing voor verstrakking en de aanpak van vet

Wanneer jij je kippenvelletjes wilt aanpakken, je buikspieren meer wilt definiëren of wanneer je wilt werken aan de rimpels in je gezicht lijkt het wel of je in het huidige tijdperk overal en nergens terecht kan voor de aanpak van deze huidproblemen. Tijdens A Lot Of Fashion Eindhoven waren specialiste van USKIN The Clinic aanwezig met de huidecho en ook wij kregen een kijkje in onze huid waarbij ons werd verteld hoe het gesteld was met ons collageen, de zonneschade in de huid en onder andere wat de conditie was van onze huidbarrière. Vanuit deze huidecho werd ons een behandeling geadviseerd met het Venus Legacy systeem. Dit systeem staat bekend als dé 2 in 1 oplossing voor huidverstrakking en de aanpak van vetophopingen in slechts één behandeling. Wij waren zeer benieuwd en ondergingen een behandeling met dit systeem.

Wat doet een behandeling met de Venus Legacy precies?

Een behandeling met de Venus Legacy is voor zowel het lichaam als voor het gezicht op dagelijks gebruik inzetbaar. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een combinatie van Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Waar veel behandelingen in de huidige markt alleen werken met Radio Frequentie is de Venus Legacy in staat om nieuwe fibroblasten aan te maken die ervoor zorgen dat niet alleen je huidige collageen wordt gestimuleerd, maar ook dat er nieuw collageen in het lichaam wordt aangemaakt. En dit is ontzettend speciaal! Collageen zorgt er namelijk voor dat je, je volume behoudt. Het is een heel natuurlijk proces van het lichaam dat er jaarlijks fibroblasten afsterven vanaf ons 25e levensjaar. Dus elk jaar dat we ouder worden sterven de fabriekjes af die zorgen voor het collageen in onze huid.

Een absolute meerwaarde van de Venus Legacy is dat er tegelijkertijd op vetafbraak gewerkt kan worden; omtrekvermindering én huidverstrakking in één! Natuurlijk wordt deze techniek (VariPulse) alleen bij behandelingen toegepast op het lichaam wanneer er sprake is van vetweefsel. De behandeling die wij ondergingen in het gezicht was bedoeld om het volume te behouden en we wilde werken op verstrakking. Maar het is dus zeker mogelijk om de behandeling aan te passen wanneer er sprake is van vetweefsel.

Waar is een behandeling dan goed voor?

Een directe, natuurlijke facelift zonder operatie is het zeer zeker niet. Toch wordt je gehele gezicht wél direct strakker, gelift en komt je gezicht er gezonder uit te zien. Een behandeling met het Venus Legacy systeem is goed voor de aanpak van o.a. huidverslappingen, huidverstrakkingen, de bevordering van het herstel van littekens en de behandeling staat erom bekend dat het een mega celboost geeft met een directe glow.

Wie kinderen heeft weet wat het is om met regelmaat slapeloze nachten te hebben. Dit resulteert in wallen, verslappingen rondom de ogen en een vermoeide uitstraling. Omdat de Venus Legacy werkt met de MP2 techniek (Magnetische Pulsen en Radio Frequentie combinatie) is de behandeling erg geschikt om ervoor te zorgen dat je er direct minder vermoeid uitziet en dat je veel minder last hebt van fijne lijntjes en een ongezonde huidteint na een nacht met bijvoorbeeld weinig slaap.

De behandeling zorgt er dus voor dat je er direct minder vermoeid uitziet, dat je huid (op kort- en langtermijn) weer strakker wordt en dat je wangen bijvoorbeeld minder gaan hangen. De behandeling werkt ook op celniveau wat resulteert in een directe energie-boost voor je huid.

Review: warmte die je kunt vergelijken met een hot-stone massage

Voordat wij werden behandeld met het systeem werd eerst onze huid grondig gereinigd en werd er een tussenstof aangebracht op ons gezicht. De reinigingsbehandeling is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de specialiste op een goed gereinigde huid werken. Hoe gezonder onze onderhuidse huidlagen, hoe beter het resultaat natuurlijk. De tussenstof zorgt ervoor dat de applicator gemakkelijk over het gezicht kan ‘glijden’ en de tussenstof beschermt onze huid tegen verbranding. Er komt namelijk warmte vrij door de combinatie van Magnetische Pulsen en Radio Frequentie. Wat was dit heerlijk en totaal niet pijnlijk!

Tijdens de behandeling konden wij vooral ontspannen en genieten. Je voelt totaal geen pijn, steken of prikjes en de warmte die vrijkomt wordt aangehouden rond de 40 graden. Deze temperatuur wordt aangehouden omdat dit deze temperatuur het meest effectief is voor de aanmaak van collageen. De Magnetische Pulsen zorgen ervoor dat er nieuwe fibroblasten (fabriekjes van collageen) worden aangemaakt.

Er werd ons vooraf de behandeling verteld dat we een direct liftend resultaat konden verwachten en dat daarom eerst de linkerkant van ons gezicht behandeld ging worden. Toen de eerste kant van ons gezicht was behandeld, liepen we naar de spiegel en ja hoor! De fijne lijntjes oogde zichtbaarder opgevuld, onze huidteint was op een natuurlijke manier verbeterd en zelfs de kraaienpootjes langs onze ogen waren gelift. Je kunt je dus wel voorstellen dat wij stonden te popelen om de andere kant van ons gezicht te laten behandelen.

Wat kost een behandeling?

De kosten van een behandeling variëren van €95 tot €300, wanneer je bijvoorbeeld de wens hebt om je gehele benen aan te pakken. Vaak heb je meerdere behandelingen nodig wanneer je intensief wilt werken aan verslappingen. De behandelingen met de Venus Freeze zijn daarom in te zetten in kuurverband of een 8 tot 10 wekelijkse behandeling. Wanneer je ervoor kiest om de behandeling één keer in de 8 weken in te zetten krijg je een direct, liftend resultaat en een directe celboost met resultaat dat een paar dagen aanhoudt.

Wanneer je interesse hebt in een vrijblijvende huidecho om de juiste behandelfrequentie bij je te adviseren kan je contact opnemen met USKIN The Clinic via telefoonnummer: 0499 – 37 88 61 of je kan een mail versturen naar office@uskintheclinic.nl