Wedding preps! Zo straal je tijdens De Grote Dag

Het trouwseizoen is weer begonnen, en ook bij Fashionchick Kristel zijn de wedding preps in volle gang. Want met nog maar 2,5 maand op de teller slaat de paniek lichtelijk toe. Ondanks dat de jurk, de ringen en de taart zijn gekozen, is er nog steeds genoeg te doen. Het is tijd om de puntjes op de i te zetten. Of zoals ze zelf zegt: het is tijd om de ietwat vermoeide, hardwerkende moeder te veranderen in een stralende bruid. Inclusief blosjes op de wangen en een puntgaaf huidje.

Say yes to a glowy skin

Om dat puntgave huidje te verwezenlijken heeft Kristel hulptroepen ingeschakeld. Ze krijgt hulp van hannah huidcoach. Hier weten ze namelijk precies wat een huid nodig heeft om op zijn allermooist te zijn. Zónder dat je daar een dikke laag make-up voor nodig hebt. Bij hannah geloven ze namelijk in natuurlijke schoonheid!

First things first, het consult begint met een heleboel vragen; over je huidverzorging, je eetgewoontes en je gezondheid. Want zoals jullie ongetwijfeld weten heeft álles invloed op je huid. Vervolgens maakt de huidcoach een foto waarop ze kan zien hoe het met de lijntjes is gesteld en of je last heb van UV-beschadiging. Handig, want zo kan ze bij een volgende behandeling zien of de producten hun werk doen. Als alle informatie is verzameld, ga je naar een andere kamer en mag je plaats nemen op de meest comfortabele stoel ooit. Het echte werk kan beginnen!

Eenmaal op de stoel, wordt er nogmaals naar de conditie van de huid gekeken. De huid van Kristel zit laag in vocht en vet, dus daar moet verandering in komen. Er komt een behandelplan. Eerst wordt de huid gereinigd. Vervolgens worden de dode huidcellen verwijderd met behulp van een peeling. De behandeling wordt afgesloten met een bindweefselmassage. En het behandelplan stopt niet na de anderhalf uur dat de huidcoach bezig is geweest. Nee, de behandeling zet je zelf voort. Je mag thuis aan de bak met allerlei flesjes en potjes. De huidcoach belt je na een paar dagen om te checken hoe het met je huid gaat.

Wil jij ook zo’n heerlijke behandeling ondergaan? Dat kan! Check de website van hannah waar de dichtstbijzijnde huidcoach zit en maak snel een afspraak.