Wow! Dit is het product van het jaar 2018

 

Hoewel een bedpartner hartstikke gezellig is, weet hij niet altijd de juiste plekjes goed te vinden. Oefening baart kunst zeggen ze, maar als jij geen zin hebt om daar op te wachten dan is de Satisfyer Pro Vibrator met luchtdruk stimulans echt iets voor jou! En Styletoday zal Styletoday niet zijn als we deze aanbieden met een fixe korting.

Satisfyer Pro nu met flinke korting + Gratis Glijmiddel + Gratis Cleaner

Dit speeltje heeft een zacht, siliconen mondje die de clitoris omhult en vervolgens zachtjes opzuigt. Met maar liefst 11 standen, bepaal jij wat je het fijnst vindt en win-win want hij is ook nog eens 100% waterproof en dus ook te gebruiken onder de douche. Gegarandeerd een happy ending voor jou!

Wat maakt de Satisfyer Pro 2 bijzonder?

Het vernieuwde model van de Satisfyer is stiller en minder intens. Het eerste model was volgens veel sextoytesters te intens. Satisfyer besloot daarom met een zachter, lager luchtdrukniveau te beginnen in de eerste stand. Hierdoor wordt de stimulatie als minder heftig ervaren. Ook is het handvat van deze stimulator recht voor een goede grip. Doordat het mondje van de sextoy alleen de clitoris raakt, is de vagina toegankelijk voor penetratie. Hierdoor kan de toy ook door partners worden gebruikt. Oehlala!

Ook benieuwd naar dit speeltje?

Koop hem nu met een flinke korting en gratis glijmiddel en een cleaner van 150ml. Van € 63,85 nu voor € 39,95!
– Gratis Thuisbezorgd
– Binnen 7 dagen in huis!