YEARS & YEARS -THE PALO SANTO TOUR in AFAS Live

De Britse synthpopact Years & Years, ook wel bekend van de hit “King”, komt op vrijdag 25 januari 2019 terug naar AFAS Live en jij kunt hier bij aanwezig zijn!

Hun onweerstaanbare superhits ‘Sunlight’, ‘King’ en ‘Shine’ lieten ons achter met honger. Gelukkig werd die eindelijk gestild met een übercatchy  tweede album én deze Palo Santo tournee. Yeah & Yeah! Tijdens de tour brengt de band de zelf gecreëerde, fascinerende wereld van Palo Santo tot leven. Olly haalt zijn inspiratie uit cult sci-fo en de multi-sensorische pop van Prince, Bowie en Gaga.

Palo Santo Tour

‘Palo Santo’ is het tweede album van Years & Years en verscheen op 6 juli. Het kondigde de verovering van het wereldpodium door de band aan, die altijd intuïtief verbonden is met authentieke klassieke Britse pop. Net zoals in hun geprezen live shows weet Years & Years op het nieuwe album een bijzonder gemeenschapsgevoel te creëren waarbinnen de minderheid altijd de meerderheid is en iedereen welkom is.

De band zal de authentieke, zelf gecreëerde, fascinerende wereld van ‘Palo Santo’ tot leven brengen gedurende de tour. Met Olly Alexander, die evenveel inspiratie haalt uit cult sci-fi als de multi-sensorische pop van Prince, Bowie of Gaga, schept Years & Years een ideale ruimte waarbinnen zij hun meest intieme en persoonlijke verhalen vertellen over identiteit, seksualiteit, optreden en tenslotte wat het betekent om mens te zijn.

Score hier je tickets

Bijzijn is meemaken! Kom jij met ons dansen? Koop hier je ticket!

Shop de look!

Bodyflirt
BONPRIX
€49,99 29,99

Y.A.S
HUDSON’S BAY
€32,99 16,49

Mango
WEHKAMP
€29,99 19,99

Fred de la Bretoniere
FRED DE LA BRETONIERE
 €299,95 149,98

Parfois
WEHKAMP
€32,99

Rosefield
ROSEFIELD
€49,50