Zo leg jij jezelf elke maand in de watten!

Is één van jouw goede voornemens voor 2019 om liever voor jezelf te zijn en meer ‘me-time’ te pakken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Elke maand kun jij namelijk jezelf keer op keer verrassen met Goodiebox. Een leuk cadeautje voor jezelf, waarbij jij jezelf lekker in de watten kunt leggen. Benieuwd wat er allemaal in zo’n box op je staat te wachten? Lees dan snel verder, want wij vertellen je alle ins & outs! 

Wij vrouwen weten gewoon van elkaar dat we tijd voor onszelf nodig hebben. Tijd om even te genieten van dat welverdiende ontspannen bad, tijd om dat maskertje op je gezicht echt zijn werk te laten doen en tijd om je haar de juiste voeding te geven. Het geeft ons naast ontspanning en ontstressen ook een boost voor het zelfvertrouwen.  Goodiebox gaat je hierbij helpen, een cadeautje voor jezelf!

Elke maand een Goodiebox volgens de trends van het seizoen

Bij een bestelling van Goodiebox, raad je misschien al, wat je kunt verwachten; inderdaad, een box vol goodies! Elke maand bij jou thuisbezorgd, met maar liefst 5 tot 7 producten van wellicht nog onontdekte merken die passen bij het seizoen en de laatste beauty-trends. Win-win, want zo blijf jij ook meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Denk aan heerlijke en professionele haarmaskers, voedende serums, mooie make-up en de essentiële basisproducten van verschillende luxe merken. Merken die je wellicht al kent, maar je maakt ook zeker kennis met voor jou nieuwe merken. Leuk om dus te testen of je fan bent van voor jou nog onbekende merken. Veel goeds voor je uiterlijk zit er sowieso in de box!

Maar net als echte cadeautjes weet je nooit wat je gaat krijgen… Tevens weet je ook niet precies wanneer de Goodiebox thuisbezorgd wordt. Suprise, Suprise, het unboxen is dus ook zeker een momentje voor jezelf!

Good(iebox) to know…

Elke maand betaal je slechts €19,95 om de box op je deurmat te ontvangen. Echter zit hier altijd minimaal een waarde van €65 in. Geen kleine lettertjes, je mag opzeggen wanneer je wilt en als je echt niet tevreden bent met de inhoud, dan krijg je netjes een retourlabel. Maar geloof ons, alleen al vanwege de verpakking wil je de box houden, die is namelijk erg chique én handig om je goodies in te bewaren. Easy, peasy bestellen doe je hier en als nieuwe member staat er tevens iets extra’s op je te wachten!