5x comfortabele kapsels voor op reis

kapsels

Wanneer je op reis gaat, wil je meestal dat je kapsel zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk aanvoelt. Vooral wanneer je gaat vliegen is een comfy hairdo een must. Ook al heb je misschien niet heel veel puf om jezelf mooi te maken voor een lange reis, je wilt toch wel graag goed voor de dag komen. Daarom hebben wij de meest handige en comfortabele kapsels voor je uitgezocht waar je de kapper niet voor nodig hebt. Je maakt ze in een een handomdraai en je kunt tijdens je reis onbezorgd relaxen en dromen over je bestemming.

De meest comfortabele kapsels voor op reis!

#1 Luchtige krullen

Het enige wat je hoeft te doen is je krultang er bij te pakken en wat mooie krullen maken. Door het vliegen wordt de krul wat minder springerig en vol, waardoor het een luchtige uitstraling geeft en het meer een soort slag wordt. Gebruik wat droogshampoo om ervoor te zorgen dat je kapsel er verzorgt uit blijft zien en maak de look af met een comfy reis outfit.

#2 Een vlecht

Deze vlecht is perfect voor als je gaat vliegen. Het maakt het namelijk makkelijk om een dutje te doen zonder dat je haar in de weg zit. Wanneer je kiest voor de vlecht, kan je bij aankomst het haar loshalen en voila: daar zijn ineens stijlvolle krullen!

#3 Een hoofddeksel

Het dragen van een goed hoofddeksel maakt je outfit niet alleen stylish, maar is zo ongeveer de makkelijkste manier om weinig tijd aan je haar te besteden. Het maakt niet uit als je haar vet is of als je gewoonweg een bad hair day hebt. Met een hoofddeksel verberg je dit allemaal.

#4 Een hoge knot

Dé ideale hairdo voor een dagje reizen is een hoge knot. Zo kun je een nek-kussen gebruiken zonder dat je haar in de weg zit. Door een sjaaltje om te knopen maak je het kapsel niet alleen extra stylish, maar zorg je er ook voor dat de plukken niet al te veel los springen.

#5 Een speelse paardenstaart

View this post on Instagram

😍😍

A post shared by @ salon.experts.kw on

Een paardenstaart is één van de makkelijkste kapsels en natuurlijk op zich al mooi, maar wel ietwat simpel. Daarom kun je er een krul in maken en aan de voorkant wat plukjes los laten hangen. Op deze manier creëer je een wat speelsere look met meer pit.

Shop de fijnste haar producten!

Molton Brown
DE BIJENKORF
€22,00

Kiehls
DE BIJENKORF
€31,50

Balmain
DE BIJENKORF
€26,50

Gliss Kur
KRUIDVAT
€4,29

Kiehls
DE BIJENKORF
€42,00

Andrelon
KRUIDVAT
€3,29

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

How to: een eenvoudige variatie op de paardenstaart
Dit zijn dé haarkleur trends voor het najaar
6x makkelijke haarstijlen zodat jij twee dagen een perfect kapsel hebt

Beeld: Unsplash, Instagram