Beauty boy Manny MUA nieuwe ambassadeur Maybelline

beauty boy

Dat wij girls van make-up houden is geen geheim. Maar we krijgen concurrentie, want the boys are slaying the make-up game right now. Beauty Guru’s zoals Patrick Starrr, Bretman Rock en James Charles zijn hard op weg om de beautyscene over te nemen. Met hun miljoenen volgers laten ze de wereld zien dat boys ook make-up kunnen rocken. En de laatste overwinning die deze beauty boys hebben behaald?Manny MUA is de nieuwe ambassadeur van Maybelline.

That Boss Life

Na eerst een palette te hebben uitgebracht met het merk Makeup Geek, is Manny nu verkozen als de tweede beauty boy die mag werken als ambassadeur voor een make-up brand. En terecht, want deze man kan make-uppen als geen ander. En dat weten zijn 3 miljoen Instagram-followers en 2 miljoen YouTube-subscribers als geen ander. Nu shined deze beauty boy samen met beautyblogger Shayla Mitchell in de ‘That Boss Life’ campagne van Maybelline. Samen zullen ze hun make-up skills inzetten om in een series van reclames de Big Shot Mascara te promoten. Check hieronder deel 1 van de campagne.

CoverGirls Cover Boy

De eerste beauty boy die verkozen werd als ambassadeur van een make-up merk is de 17-jarige James Charles. CoverGirl benoemde hem in oktober 2016 tot de eerste Cover Boy. En hij is in goed gezelschap, want Pink, Katy Perry, Becky G en Zendaya gingen hem voor als Cover girls. We zijn heus niet jaloers..

Door ambassadeurs te worden willen Manny en James de wereld laten zien dat jongens ook gewoon make-up kunnen dragen. Well, i ain’t mad about it, want deze boys kunnen nog beter blenden dan ik ooit zou kunnen!

Bron: PopSugar | Beeld: Instagram & Pinterest