5 Tips voor een stralende huid

Tip 1: Reinigen
Reinig je gezicht zowel ’s ochtends als ’s avonds om vuil en make-up te verwijderen. Zo voorkom je dat poriën verstoppen. Poriën zijn de openingen van de zweetkliertjes van je huid. Als je je huid niet goed reinigt kunnen poriën groter worden en die veroorzaken onder andere een vette huid. Bestrijd een vette huid niet met agressieve lotions, maar met een mild product zoals Eau Efficace van Sisley (€ 81,50). Dit is een alles-in-één make-upreiniger die de huid zuivert, verzorgt en verfrist. Druk met een watje op het handige pompje en reinig je gezicht met de Eau Efficace. Zo gepiept! Geen excuses, schoonmaken is de boodschap.

Tip 2: Scrubben & Masker
Verwen je huid één keer per week met een scrub en / of een masker. Een scrub verwijdert dode huidcellen waardoor je minder kans hebt op verstopte poriën en dus meer kans op een stralende huid.  Af en toe een masker doet de huid ook veel goeds. Er zijn reinigende, rustgevende, verzachtende en vochtherstellende maskers. Elk masker draagt bij aan een stralende huid. Zorg wel dat je het juiste masker voor jouw huidtype gebruikt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld het hydraterende en verfrissende masker van Sisley: Gel Express aux Fleurs (€ 91,50) of de reinigende gezichtsscrub: Gel Nettoyant Gommant (€ 80,-) 
Tip 3: Grove poriën aanpakken
Een stralende huid heeft fijne poriën. Heb jij die niet? Probeer dan eens Global Perfect Pore Minizer van Sisley
(€ 140,-). Dit is een verzorgende gel-emulsie dat poriën minder zichtbaar maakt en samen trekt. Ook gaat het overmatig talgafscheiding tegen waardoor je huid gladder en sterker wordt. Breng na het reinigen van je huid de gel-emulsie aan. Wedden dat er een mooie glow op jouw huid verschijnt! 

Het recept voor een stralende huid.
Tip 4: Verzorgende dag- en nachtcrème
Verzorg je huid met een dagcrème die past bij je leeftijd én bij jouw huidtype. Ook is een nachtcrème aan te raden. ’s Nachts worden namelijk de huidcellen vernieuwd en die kunnen wel wat hulp gebruiken. Sisley heeft een dag- en nachtcrème in één : Hydra-Global Hydratation Intense Anti-Age (€ 166,-). Goed om te weten; een nachtcrème heeft geen nut op een vuile huid. De werkzame stoffen kunnen namelijk niet worden opgenomen door verstopte poriën met vuil. Reinig dus altijd je huid, zie tip 1!
Tip 5: Make-up 
Teveel make-up doet een stralende huid niet veel goeds. Gebruik daarom alleen foundation voor een egale huid en mascara voor een grotere oogopslag. Gebruik een goede foundation, zoals Skinleÿa van Sisley (€129,-). Deze luchtige foundation maakt de huid glad, zorgt een subtiele glans en werkt tegen huidveroudering. Ook hydrateert en verzacht deze foundation wat weer bijdraagt aan een stralende huid. 
 
Wil je op de hoogte blijven van het laatste Sisley nieuws, prijsvragen en tips op het gebied van make-up en huidverzorging? Word dan lid van de Sisley Cosmetics Facebookpagina.