Beautygeheimen van modellen

Tijdens een fashion week krijgen modellen de ene laag na de andere laag make-up op. Een goede huidverzorging is daarom extra belangrijk. Hieronder geven een aantal modellen, waaronder onze eigen Daphne Groenveld, aan wat hun favoriete beautyproducten zijn. En vergeet natuurlijk niet het schoonheidsslaapje!

 

 Mackenzie Hamilton
“Ik blijf uit de zon. Eigenlijk loop ik altijd met een parasol, ja echt. Mensen denken vaak dat ik een stuk jonger ben, dus ik denk dat het werkt.”

Daphne Groeneveld
“Door alle de make-up die ik draag voor het werk, probeer ik mijn gezicht zo vaak mogelijk schoon te maken. Ik gebruik momenteel de moisturizer van Chanel. Het maakt mijn huid fris en schoon. Tijdens de fashion weeks drink ik zo veel mogelijk water en probeer ik veel te slapen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn soms momenten dat ik slechts drie uur slaap per nacht krijg.”

Jourdan Dunn
“Ik houd van Sisley producten, ze zijn het best. Ik gebruik hun reinigingsmelk en moisturizer. Ook hun maskers zijn goed. Mijn moeder en ik zijn beiden gek op de Balck Rose variant, maar Radiant Glow mask is mijn echte favoriet. Nadat ik een masker heb gebruikt, krijgt mijn huid een mooie glow. Het is geweldig voor de vroege ochtend, wanneer je niet moe wilt lijken. Ik gebruik het masker twee keer per week.”

Ginta Lapina
“Ik heb eigenlijk net Suki ontdekt, een organic beautylijn die je kunt kopen bij Whole Foods en gezondheidswinkels. Ik gebruik hun zeep en hun hydraterende gezichtsolie. De olie masseer ik ‘s ochtends en ’s avonds op mijn huid. Het is echt verbazingwekkend hoe het werkt. Daarnaast gebruik ik ook hun oogcrème.”

Liu Wen
“Ik heb een contract met Estée Lauder, dus ik gebruik veel of hun moisturizing producten. Ik ben dol op Advanced Night Repair serum, omdat het mijn gezicht fris doet lijken.”

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten?

Bron: Elle.com