Beste online beautyshops

Online shoppen is al jaren populair. De één zweert er bij en de ander haat het. We love it! Lekker vanuit je luie stoel bestellen wat je wilt.

Niet alleen met kleding maar ook voor beautyproducten. Voor geuren, make-up en huidverzorging kun je online prima terecht. Naast onze eigen online beautywebshop zijn er nog veel onbekende leuke beautymerken die je supermakkelijk online kunt bestellen. Daarom zetten we onze vijf favoriete  online beautywebshops op een rij.

Bekijk de top vijf hieronder en shop till you drop

1. Lush
De producten van het cosmeticamerk Lush zijn volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten, geheel dierproefvrij en milieubewust. Het assortiment varieert van lekker geurende douchelotions tot mooie make-up. Wij raden vooral de lekkere (en mooie) zepen aan! 

2. The Body Shop
The Body Shop is een verzorgingsmerk met natuurlijk ingrediënten. Het staat bekend om de heerlijke lotions en zepen. Wij zijn dol op de fruitige bad- en bodyproducten. De kleurige verpakkingen zijn ook een pluspunt.


3. Rituals
Het merk Rituals is gebaseerd op Oosterse rituelen. Naast allerlei ontspannende en kalmerende huid- en lichaamsverzoging is er ook een breed aanbod van lekkere geurkaarsen, wierroken en thee. Voor de yogafanaten hebben ze zelfs een lijn met yogakleding. 

4. Bobbi Brown Cosmetics
Op gebied van make-up en gezichtsskincare is Bobbi Brown een ideaal merk. Het merk biedt alles op het gebied van gezichtsverzorging, van cleansers tot make-up. Vooral de concealers en correctors zijn erg mooi. 

 5. Benefit Cosmetics
Voor popping en bubbly make-up en lichaamsverzorging ben je bij Benifit Cosmetics aan het juiste adres. Ondanks dat het in 1977 werd opgericht, is het nog steeds jong en fris merk. Dat is ook te zien aan de verpakkingen en de webshop. Vooral van de mooie Ultra push lip glosses worden we erg hebberig!