Deo kan zoveel meer! 6x deodorant hacks

deodorant

Vandaag de dag kan je als vrouw niet zonder een product met meerdere functies en gebruiken. Van babypoeder om vollere wimpers te creëren en droogshampoo als geurvreter, tot appelazijn voor je haar en doorzichtige nagellak om ladders in je panty tegen te gaan.

Ooit wel eens nagedacht over je deodorant waar die nog meer goed voor kan zijn? Dit smeerseltje doet veel meer dienst dan alleen je onderarmen van een frisse geur te voorzien. Maak je op voor zes handige andere gebruiken van je deo waar je oksels niet aan te pas komen.

Blaren

Babypoeder helpt tegen blaren in nieuwe schoenen, deodorant ook! Beide producten zorgen voor minder wrijving van je huid in de schoen wat helpt tegen blaren. Spuit van een goede afstand wat deodorant op je voeten voordat je je schoenen aantrekt.

Muggenbeet

Last van een jeukende muggenbult? Een beetje deodorant verlicht de jeuk vanwege het aluminium dat erin zit.

Nagellakremover

Ai, geen nagellakremover in huis en je nagels hebben echt een opfrisbeurt nodig. Spray een beetje deo op een wattenschijfje (niet meteen op je nagel) en het doet hetzelfde trucje als remover.

Piepende deur

Om gek van te worden een piepende deur in huis. Niet alleen olijfolie zorgt voor soepele deurscharnieren, je deodorant net zo goed! Spray wat deo op de scharnier en de piep verdwijnt.

Verfrisser

Een klein zakje lavendel in je kledingkast geeft een frisse geur aan je kleding. Maar een schone sok insprayen met een lekkere deogeur geeft hetzelfde verfrissende effect.

Vlekken

Deodorant als vlekkenverwijderaar? Als het vlekken zijn op gladde oppervlakken werkt het perfect. Spuit een beetje deo op de plek en met een doekje verwijder je de vervelende spot.

Shop de look!

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
€ 109,95

Sacha
WEHKAMP
€ 149,99

Goosecraft
HUDSON’S BAY
€ 249,95

Valentino
NELSON
€ 199,99

My Jewellery
HUDSON’S BAY
€ 19,95

Parfois
WEHKAMP
€ 36,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

Bron: Byrdie, Bustle | Beeld: Unsplash