Deodorant vergeten? Zó los je dat op

Met dit warme weer kun je echt niet zonder deodorant. Dit hemelse spul zorgt ervoor dat je oksels weer ruiken naar verse bloemetjes en het veel frisser aanvoelt. Ik heb er standaard wel eentje in mijn tas zitten. Maar wat als je hem vergeet? Een dag zonder deodorant is natuurlijk not done als je met veel mensen contact hebt en een lange dag tegemoet gaat. STYLETODAY to the rescue! Wij hebben namelijk dé oplossing gevonden waardoor je helemaal geen deodorant meer nodig hebt!

Eerste hulp bij een zwetende oksel!

De schrik als je merkt dat je geen deodorant hebt, is altijd enorm bij mij. In paniek gooi ik vaak mijn tas op de kop en kijk ik mijn collega’s maar heel lief aan. Deodorant is nu eenmaal onmisbaar in een druk leven. Helaas hebben mijn collega’s niet altijd een busje mee, waardoor ik alsnog met de gebakken peren zit. Maar nu ik deze oplossing heb gevonden, ben ik van al mijn leiden verlost. En het fijne is: dit goedje heb je waarschijnlijk al bij je!

Het antwoord is namelijk: desinfecterende handgel! Je weet wel, dat spul dat jouw handen schoonmaakt van alle bacteriën en viezigheid. Want ook voor je oksels biedt het een uitkomst! Hoe je het doet is easy peasy. Je spuit wat gel op je handen en smeert het op je oksels. Aangezien dit wat vloeibaarder is dan deo, moet je het misschien even laten drogen!

Door het desinfecterende gel verdampt je zweet (ja echt!) en door de alcohol ben je ook van die vieze zweetgeur af. Hoe makkelijk is dit? En een stuk makkelijker vragen aan collega’s aangezien (bijna) iedereen wel zo’n flesje in haar tas heeft! 😉

Liever deodorant? Hier shop je ‘m!

Dove
WEHKAMP
€8,77

Dove
WEHKAMP
8,49 8,25

Lancôme
DE BIJENKORF
€26,50

Guerlain
DE BIJENKORF
€48,50

Hermés
ZALANDO
€49,50

Shiseido
DE BIJENKORF
€20,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Say what?! We gebruiken deodorant helemaal verkeerd
Zó krijg jij summerproof benen! 
Dit is wat reizen met je menstruatie doet

Bron: Glamour | Beeld: Unsplash