Findation: vind de perfecte foundation shades voor jou

findation

We weten hoe moeilijk het is om de juiste kleur foundation te vinden. De ene is te warm, de andere is te licht en weer een andere laat je huid er te flets uitzien. Ik weet nooit wat de juiste shade is en het helpt ook niet dat bij het ene merk de kleur Sand mijn perfecte kleur is en bij het andere merk het me net een Oempa Loempa laat lijken. Maar gelukkig kun je in de winkel foundation swatchen en de juiste match voor jouw huidskleur vinden.

Foundation online kopen is een ander verhaal, zeg maar gewoon drama. Je kunt wel alle shades zien, maar swatchen gaat niet. Dus hoe moeten we dan de juiste kleur vinden voor foundations die alleen online verkocht worden?

Findation

We have the solution! Namelijk de website Findation. Deze website is de Holy Grail voor mensen, zoals ik, die graag alles online kopen. Wat doet Findation? Well, Findation zorgt ervoor dat je de juiste kleur foundation vindt. De website bestaat sinds 2012 en heeft de ambitie om de grootste database op het gebied van foundation en het matchen van shades te worden. En de manier waarop Findation de juiste kleur voor je vindt is echt geniaal en supersimpel.

Stap #1: Vul het merk in van een foundation die perfect bij je huidskleur past.
Stap #2: Vul in om welk product van het merk het gaat.
Stap #3: Vul in welke shade je van dat product draagt.

Om het beste resultaat te krijgen, wordt er aangeraden om ten minste twee foundations op te geven waarvan je weet dat ze vlekkeloos met je huidskleur blenden.

The perfect shade

Als je deze gegevens heb ingevuld, gaat Findation op zoek naar de beste shades voor jou. Hierbij krijg je een lijst te zien van allerlei merken en hun producten in de juiste kleur voor jou. Ben je op zoek naar een specifiek product van een merk, well they got you, want aan de zijkant kun je makkelijk op merk filteren.

Findation heeft mij al enkele keren van een foundation disaster gered en met deze tip hopen we jou hier ook voor te behoeden. We got your back!

Beeld: Pinterest