Dit zijn de beautytrends van 2019

beautytrends

De komende maanden maken wij jullie klaar voor het voorjaar met de nieuwste modetrends. Daarnaast veranderen natuurlijk ook beautytrends weer. We zien voornamelijk subtiele aanpassingen in make-up en haartrends. En slechts enkele extreme wendingen. Ben jij benieuwd welke veranderingen jij kunt doorvoeren in je dagelijkse opmaak? Lees gauw verder want wij vertellen je de beautytrends van dit jaar.

Dit zijn de beautytrends van 2019

Trend 1: Rode oogschaduw

Accentueer je ogen met rode oogschaduw. Voor een subtiele look breng je de oogschaduw alleen op je ooglid aan.

Trend 2: Matte finish

In 2019 hoeft je huid niet langer te glimmen. Dit jaar gaan we voor een matte finish, dus poeder erop los.

Trend 3: Minimalistisch

Ondanks trend 1 , is een subtiele en minimalistische make-up look waar we dit jaar naar toe gaan. Een laagje foundation, mascara en een zacht lipproduct is al voldoende.

Trend 4: Goud

Niet alleen met de feestdagen doet goud het goed, want dit jaar shine je het hele jaar met een beetje goud op je ogen. Zorg er wel voor dat je de rest van je make-up subtiel houdt.

Trend 5: Insta-waardige verpakking

De verpakking is iets wat dit jaar ook centraal komt te staan. Omdat mensen tegenwoordig alles delen op social media, draait 2019 om de looks en verpakking van producten. We kunnen seizoensgebonden en insta-worthy beautyproducten verwachten.

Trend 6: Glitter, gloss en shine

Ook de glitters zijn na de feestdagen nog niet verdwenen en dan met name in oog make-up. Daarnaast zijn glimmende lippen helemaal hot voor een gewaagde look.

Trend 7: Baby pony

De pony was in het najaar van 2018 al on trend. Dit jaar zien we de variant op de ”gewone pony” terugkomen, namelijk de baby pony.

View this post on Instagram

Hi

A post shared by olivia filippi (@olive_flip) on

Trend 8: Haarbanden

Haar accessoires waren al een opkomende trend de afgelopen seizoenen, van clips, scrunchies tot aan barrettes. Vanaf het voorjaar gaan we rocken met een old school haarband.

Trend 9: Home beauty tools

In 2018 verhuisde de beautyindustrie van buitenshuis naar onze badkamer. Denk aan reinigende beautyroutines voor thuis of spa level facials. Dit jaar zullen veel merken nog meer gaan inspelen op beauty tools voor in huis.

Trend 10: Dip powder nails

Dit is een trend die al jaren in salons verkrijgbaar is, maar dankzij social media zijn de Dip powder nails weer trendy. Het is een mix tussen een gewone manicure en een namaaknagel. De nagels blijven langer heel dan gel nagels en zijn makkelijker te verwijderen.

Shop de beautytrends!

My Jewellery
MY JEWELLERY
€12,95

PHB Ethical Beauty
WEHKAMP
€17,99 

My Jewellery
MY JEWELLERY
€12,95

Clarins
HUDSON’S BAY
€40,50

Uoga Uoga
SOLOBIOMOOI
€14,90

Uoga Uoga
SOLOBIOMOOI
€14,90

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: PR Agency Bobbery Amsterdam, Hapers Bazaar, Vogue, Glamour | Beeld: Unsplash, Pexels