Handig! Zó werkt je droogshampoo veel effectiever

Hulde aan de droogshampoo! Waar zouden we toch zijn zonder dit fijne goedje? Het geeft mijn haar niet alleen meer volume, maar zorgt er ook voor dat het er minder vet uitziet. Voor als ik weer eens tussen die twee wasbeurten in zit. Ik dacht altijd dat ik droogshampoo goed gebruikte, tot ik deze handige hack tegenkwam. Succes gegarandeerd en nóg mooier haar! I love it!

Maybe she’s born with it. Maybe it’s dry shampoo.

Droogshampoo is mijn redder in nood bij drukke dagen. Mijn rots in de branding. Mijn steun en toeverlaat. Afijn: je snapt dat ik hier niet zonder kan. Een veelvoorkomend nadeel van droogshampoo is dat het zo’n fijne witte waas achterlaat, not. Hierdoor lijkt je haar hartstikke dof en droog. Met deze hack krijg je nog steeds het gewenste effect en ziet het er ook nog eens gezond en mooi uit. Score!

Wat je moet doen: spray vóór je gaat slapen een beetje droogshampoo op de haaraanzet. En met een beetje bedoel ik de asociale hoeveelheid die jij er altijd in spuit (bij mij is dat altijd de halve bus.. oeps!) En maak je geen zorgen om de witte waas, dat is het doel. Ga dus voor die silver fox look! De witte waas is de volgende dag namelijk allang weer verdwenen. Slaap met een vlecht, zodat je de volgende dag niet een ontploft kapsel hebt die met geen stijltang of föhn naar beneden te halen is en kruip lekker onder de wol.

Borstel in de ochtend je haar even door en tada: Vavavoom fris haar. Als je krullen hebt, kun je het best even ondersteboven gaan hangen en met je handen masserende bewegingen door je haar en vooral krullen maken. Hierdoor wordt de poeder goed verdeeld. Je hebt een volume vanjewelste en prachtig, glanzend haar.

Geloof mij: na één keer proberen gebruik jij je droogshampoo voortaan altijd zo!

Shop jouw droogshampoo!

Andrelon
KRUIDVAT
€2,49

L’oreal Paris
WEHKAMP
6,40 3,84

Moroccanoil
DE BIJENKORF
€30,00

Aussie
WEHKAMP
€7,11

Balmain
DE BIJENKORF
€25,00

Andrelon
KRUIDVAT
€5,29

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

4 Tips die zorgen dat je wenkbrauwen de hele dag on point zitten
Deze haar favoriet uit de jaren ’90 is terug van weggeweest

Bron: AndC | Beeld: Unsplash