Nieuwe trend: Zonder mascara door het leven

zonder mascara

Nooit meer rondlopen met aan elkaar geplakte wimpers, het is een droom van velen. Vorig jaar zagen we de zogenaamde spinnenpoten wimpers terugkomen, dit jaar gooien we het over een compleet andere boeg. We gaan massaal mascaraloos door het leven. Daar willen we meer van weten.

Stiekem zijn we ontzettend blij met deze trend. Het scheelt je ’s ochtends en ’s avonds niet alleen tijd, ook je wimpers krijgen eindelijk de rust die ze verdienen. Je zal niet de eerste zijn die haar mascara van haar wimpers afpulkt, met als gevolg dat je je wimpers eruit trekt of dat ze afbreken. Teveel mascara zorgt er ook nog eens voor dat je wimpers zwaar worden, waardoor je sneller vermoeide ogen krijgt.

>> Lees ook: Dé eyeshadow van 2017: Felle kleuren

Check it out

We horen je denken, is dat dan wel mooi, makeup all over your face, maar zonder mascara? Absoluut! Op de runway kwam het al regelmatig voorbij bij onder andere Chanel, Fendi en Dior, en laten we wel wezen. Dit zijn grote namen die weten wat ze doen.

Ben je nog niet overtuigd? Check dan deze beelden van de modellen op de runway, zonder mascara. Wij zijn fan! Je kan gaan voor een all natural look, of juist compleet de aandacht naar je lippen brengen met een statement lip.

1

3

2

Zeg nou zelf: deze trend is toch geweldig? Je geeft niet alleen je wimpers een beetje rust, het ziet er ook nog eens een stuk natuurlijker uit. Perfect voor een casual day! Een beetje blush en een mooie lipgloss en je look is helemaal af. Ready to rock your day. Én je kan ongegeneerd in je ogen wrijven. Er zit immers geen make-up dat je uit kan smeren.

>> Lees ook: 6 make-up tips als je een resting bitch face hebt

Beeld: IMAXTree