Pinterest voorspelt: dit worden de beautytrends voor 2018

Yes! Alle beauty-addicts en lippenstift verslaafden wachten hier met smart op: de beautytrends van 2018. Want wat gaat hot worden en wat willen we nooit meer zien? STYLETODAY to the rescue! Of eigenlijk Pinterest. Die gaan ons namelijk precies vertellen wat de beautytrends voor 2018 worden. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

#1 Wimpers vol klonten

Grote ergenis of juist een fashion statement? Houd je vast: in 2018 wordt dit hartstikke hot. Wimpers die aan elkaar vastzitten of in rare vormen zijn gebracht gaan we o-ver-al zien. Gelukkig wel lang, vol met volume én zwart! Maar ook nepwimpers gaan weer helemaal trending worden. Zo bestaan er al nepwimpers met lampjes, magneten om aan elkaar te maken en heel lange spinnenweb wimpers. Dit jaar wordt dus zeker het jaar van het uitpakken met je lashes!

Lancome
DE BIJENKORF
€31,00

Bobbi Brown
DE BIJENKORF
€29,50

Mac
DE BIJENKORF
€24,00

#2 Opvallende oogschaduw

Yes! Opvallende oogschaduw zoals in de 90s en zeroes komt weer helemaal terug. En wij zijn er ook helemaal klaar voor. Bij verschillende ontwerpers is dit al langer te zien, maar het is nu ook doorgestroomd op straat: verschillende mensen zijn namelijk al gespot met een opvallende kleur op hun ooglid en het groeit steeds maar verder. Wij zijn helemaal verliefd op deze trend!

Nars
DE BIJENKORF
€27,00

Clinique
DE BIJENKORF
€23,50

Maybeline
WEHKAMP
7,99 5,19

#3 Lip tinten

Driewerf hoera voor de lip tint! Waar we voorgaande jaren alles mat wilden hebben, gaat daar dit jaar zeker verandering in komen! De lip tinten, donkere kleuren zoals grijs of juist roodtinten, gaan het helemaal worden. Hartstikke tof en met veel meer glam dan de matte trend. Draag het met een fancy outfit en je bent klaar om te gaan.

Nars
DE BIJENKORF
€27,00

Dior
DE BIJENKORF
€37,50

Mac
DE BIJENKORF
€21,50

#4 Mix en Matching

2018 wordt het jaar dat er een foundation voor elke huidskleur is (yes!) Vorig jaar zagen we dat al veel, maar dit jaar gaat dat gelukkig bij (bijna) elk merk gebeuren. Daarnaast worden verschillende kleuren foundations en concealers niet alleen maar gebruikt om je oneffenheden te bedekken, maar ook om te contouren. Wordt dit dan het einde van de harde lijnen op het gezicht?

Nars
DE BIJENKORF
€29,50

Dior
DE BIJENKORF
€32,50

Mac
DE BIJENKORF
€19,00

LEES OOK:

Wauw! Dit wordt de modekleur van voorjaar 2018
Deze influencers moet je in de gaten houden
Oeh! Dit is de best verkochte mascara wereldwijd

Bron: Elite Daily | Beeld: ImaxTree